„IMPACTul culorilor în suflet de copil”

culori

Clubul „IMPACT Noua Generație” a implementat proiectul „IMPACTul culorilor în suflet de copil”, acţiune realizată cu sprijinul Fundaţiei „Noi Orizonturi”.

Noul proiect al clubului ce funcționează în cadrul Colegiului Național „Doamna Stanca” s-a desfășurat în zilele de 7 și 8 aprilie, la Casa „Diana” și a constat în amenajarea unui spațiu destinat petrecerii timpului liber și în realizarea unei grădini de legume.

În cadrul proiectului, 23 de membri ai clubului „Noua Generație”, împreună cu profesorii lideri Dana Mihai, Nicoleta Dragomir și Cristina Gherman, alături de numeroși voluntari din CNDS au efectuat timp de două zile activități împreună cu tinerii din Casa „Diana”: au amenajat o grădină de legume, au realizat reparații la spațiul de joacă, au semănat și au plantat flori, au aranjat foișorul cu plante decorative în suporturi din materiale reciclate, au pictat peretele în culori vesele.

Proiectul „IMPACTul culorilor în suflet de copil” are ca temă solidaritatea și a fost scris de elevele Andrea Tola și Diana Dongi, iar profesorul coordonator este Dana Mihai, lider IMPACT.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.