Un șofer beat a părăsit locul accidentului

Accident

Marţi (26 august) dimineaţă poliţiştii rutieri negreşteni au fost sesizaţi despre faptul că pe raza localităţii Gherţa Mică a avut loc un accident de circulaţie. Un tânăr de 20 de ani, aflat la volanul unei autoutilitare marca Ford pe strada Principală din localitate nu a acordat prioritate de trecere unui BMW condus regulamentar de către Ionuţ F., în vârstă de 21 de ani, ciocnindu-se cu acesta. Șoferul BMW-ului a părăsit locul accidentului imediat după producerea acestuia fără acordul poliţiştilor.

În urma evenimentului a rezultat accidentarea uşoară a unei tinere de 17 ani, pasageră pe locul din dreapta faţă în BMW. Oamenii legii au reuşit identificarea şi prinderea șoferului care a părăsit locul accidentului, la scurt timp de la momentul sesizării, acesta a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o concentraţie de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ambilor conducători le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică peste limita legală şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.