Claudiu Mondici a fost instalat în funcţia de inspector şef al ISJ Satu Mare

mondici-avram-viman
Azi (1 august) dimineaţă, fostul adjunct al Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Satu Mare, Claudiu Mondici, a fost instalat oficial în funcţia de şef al aceleiaşi instituţii. La eveniment au participat prefectul Eugeniu Avram, directorul Casei Corpului Didactic, Ioan Viman, inspectori şcolar şi dascăli.

La început, reprezentantul Guvernului în judeţ a dat citire ordinelor ministrului Educaţiei Naţionale, Remus Pricopie, referitoare la eliberarea din funcţie a fostului inspector şef al ISJ Satu Mare, Mariana Roman, respectiv a numirii cu detaşare, în funcţia de inspector şef al aceleiaşi instituţii a lui Claudiu Mondici. Potrivit ordinului ministerial, Mondici este detaşat în această funcţie până la organizarea concursului pentru scaunul de şef al ISJ Satu Mare.

Noul inspector şef a fost felicitat de prefectul Eugeniu Avram care l-a îndemnat „să rămâneţi acelaşi om integru, cinstit şi profesionist ca până acum”.
Noul inspector şef al ISJ Satu Mare şi-a asigurat colegii de la nivelul instituţiei de continuarea bunei colaborări de până acum şi a declarat că va face tot ce îi stă în putere pentru îmbunătăţirea rezultatelor obţinute de învăţământul sătmărean.

Claudiu Mondici s-a născut la data de 8 iulie 1979 şi este căsătorit. Este absolvent al Facultăţii de Ştiinţe, Secţia matematică-fizică din cadrul Universităţii de Nord Baia Mare. Mondici a ocupat funcţia de adjunct al ISJ Satu Mare din data de 28 martie 2013.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.