PSD le-a oferit pachete cu alimente pensionarilor

psd-satu-mare2 psd-satu-mare1
Organizaţia Judeţeană a PSD Satu Mare a oferit azi, 17 aprilie, într-un cadru festiv 200 de pachete cu alimente pensionarilor din municipiul şi judeţul Satu Mare. Evenimentul s-a desfăşurat la sediul PSD de pe strada Ştefan cel Mare, cu începere de la ora 15.00.
Din conducerea partidului la eveniment au participat preşedintele Organizaţiei Judeţene a PSD Satu Mare, Mircea Govor, preşedintele Organizaţiei Judeţene de Femei a PSD, dr. Paula Mare, preşedintele Organizaţiei Judeţene de Tineret a partidului, Raul Băbţan, viceprimarul municipiului Satu Mare, dr. Radu Roca şi preşedintele Organizaţiei Municipale de Femei a PSD Satu Mare, Manuela Rogoz.
„Am vrut să fim astăzi împreună, pentru ca fiecare să avem o mică atenţie înainte de Sfintele Sărbători. Este vorba despre Asociaţia Pensionarilor şi de Organizaţia de Seniori a PSD Satu Mare. Noi, PSD suntem partidul alături de cei mulţi, de pensionari, de oamenii cu probleme şi de cei care au nevoie de ajutor”, a declarat Mircea Govor.
Totodată, liderul PSD Satu Mare a subliniat faptul că îşi doreşte ca Asociaţia Pensionarilor să fie cât mai unită. „Majoritatea pensionarilor sunt simpatizanţi ai PSD-ului, iar o parte din asociaţia cealaltă, sunt colegi cu alţi colegi de-ai noştri. Vă asigur că eu, chiar dacă domnul Mircea Marian este simpatizant al PNL-ului, eu cu Adrian Ştef am o relaţie excepţională şi vreau ca împreună să facem o familie mare a pensionarilor din judeţul Satu Mare. Nu îmi place când se dezbină oamenii. Îmi place când sunt împreună, când se respectă şi se ajută, deoarece este foarte important să fim uniţi”, a declarat preşedintele PSD Satu Mare.
Mircea Govor împreună cu ceilalţi lideri ai PSD le-au urat pensionarilor multă sănătate şi sărbători fericite, oferindu-le acestora pachete cu alimente pentru masa de Paşte.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.