Portbagaj modificat special pentru transportul ţigărilor de contrabandă

portbagaj-tigari

Poliţiştii de frontieră de la Halmeu au descoperit 880 pachete ţigări, de provenienţă ucraineană, într-un locaş special amenajat prin modificarea portbagajului, în maşina unui cetăţean maghiar. Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 10.000 lei, iar ţigările şi autoturismul au fost confiscate.

Luni, 14 aprilie, în jurul orei 01.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Halmeu s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară cetăţeanul Krisztian D, de 31 de ani din Ungaria conducând un autoturism, marca Mitsubishi. Cu ocazia formalităților pentru intrarea în România, polițiștii de frontieră, în cooperare cu lucrătorii vamali, au efectuat un control amănunțit asupra mijlocului de transport.

Astfel, în mașină, într-un locaş special amenajat prin modificarea portbagajului lângă roata de rezervă, au fost descoperite 880 pachete de țigări, de provenienţă ucraineană, marca „Jin Ling”.

Drept urmare, ţigările în valoare de aproximativ 4.000 lei, precum şi autoturismul au fost ridicate în vederea confiscării, iar cetăţeanul maghiar a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 10.000 lei.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.