Baschet: CSM Satu Mare a învins Rapid Bucureşti cu scorul de 73 la 64

baschet
Elevele lui Peter Eles s-au impus azi, 11 decembrie în faţa echipei de baschet a Rapid Bucureşti cu scorul de 73 la 64, în cadrul ultimului meci jucat pe teren propriu din turul Ligii Naţionale de baschet feminin. Partida s-a jucat de la ora 13.00, în sala de sport a LPS de pe strada Ady Endre din Satu Mare.

Meciul nu a fost tocmai lipsit de dificultăţi gazdele reuşind să se desprindă de adversare şi să-şi impună jocul doar din sfertul al III-lea. Primul sfert a fost destul de echilibrat fiind adjudecat cu un avantaj de un punct de către bucureştence (19-20) însă la pauză, tabela de marcaj arăta scorul de 36 la 36.

Intrând mai motivate pe teren după pauză, în sfertul al III-lea elevele lui Peter Eles au preluat conducerea jocului, avantaj menţinut până la sfârşitul partidei. La final tabela de marcaj arăta scorul de 73 la 64.

După victoria de azi, echipa de baschet a CSM Satu Mare se poziţionează pe locul VI în clasamentul ligii. În etapa următoare echipa antrenată de Eles va juca în deplasare cu ICIM Arad. Meciul va avea loc sâmbătă, 14 decembrie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.