Dorel Coica a premiat cei mai buni sportivi ai anului

premii-sportivi
Primarul municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica împreună cu city managerul Dan Băbuţ au premiat azi, 18 noiembrie un număr de 46 de sportivi care în cursul acestui an (2013) au obţinut performanţe deosebite la nivel naţional şi internaţional în cadrul competiţiilor la care au participat.
Festivitatea de premiere a avut loc în Sala de şedinţe a Consiliului Local cu începere de la ora 12.00. Alături de sportivi şi oficialităţi au participat şi antrenorii performerilor sătmăreni. „Premiem performanţa deoarece dumneavoastră sunteţi adevăraţii ambasadori ai municipiului nostru care duceţi numele oraşului Satu Mare în întreaga lume”, a declarat primarul.
În cadrul evenimentului au fost premiaţi sportivi din domeniul atletismului, scrimei, dar şi fotbalişti, respectiv echipa de volei CSM-ADEP Satu Mare.

Un Comentariu la "Dorel Coica a premiat cei mai buni sportivi ai anului"

  1. vasile ion   18 noiembrie 2013 at 8:42 pm

    Felicitari tuturor profesorilor de educatie fizica si sport care aduc un prestigiu sportului satmarean. Dar cine este personajul, primul din stanga fotografiei, care nu are NICI O CONTRIBUTIE in ceea ce obtin acei excelenti profesori!!! daca acei profesori vor avea curajul sa spuna ca in afara de PIEDICI SI MISTOCARII, nu are NICIO CONTRIBUTIE…………….DAR LA POZE VAD CA ESTE PRIMUL!!!!!

    Răspunde

Scrie un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.