Dorel Coica: „PSD este cel mai puternic partid din judeţ şi din România”

psd-satu-mare
„Sunt mândru că primarul nostru, dr. Dorel Coica ne reprezintă în calitate de vicepreşedinte în cadrul Ligii Naţionale ai Aleşilor Locali din PSD. Sunt mândru că este coleg de partid cu mine deoarece este un om de o mare valoare”.

Declaraţia îi aparţine preşedintele Organizaţiei Judeţene a PSD Satu Mare, Mircea Govor şi a fost făcută în cadrul unei conferinţe de presă susţinute azi, 11 noiembrie la sediul partidului de pe strada Ştefan cel Mare. La întâlnirea cu presa au participat şi preşedintele executiv a PSD Satu Mare, dr. Dorel Coica, vicepreşedintele Toma Betea şi noul purtător de cuvânt al partidului, preşedintele Organizaţiei Municipale de Femei a PSD Satu Mare, Manuela Rogoz.

La începutul conferinţei de presă Govor a felicitat noua conducere a TSD, pe preşedintele de la judeţ, Raul Băbţan şi cel pe cel de la municipiu, Ionuţ Bujor. „Avem o echipă foarte puternică iar de când a fost aleasă noua conducere numărul membrilor a crescut cu 280 de persoane, din care 147 s-au înscris în organizaţia de tineret. În ceea ce priveşte organizaţia de tineret de la municipiu, a fost ales un copil de viitor, Ionuţ Bujor, iar la judeţ Raul Băbţan care lucrează la Consiliul Judeţean şi îmi este un om foarte apropiat”, a declarat Govor.

În luarea de cuvând dr. Dorel Coica a subliniat faptul că „avem două organizaţii de tineret de invidiat care vor avea un rol extraordinar în cadrul alegerilor europarlamentare din 2014. Europarlamentarele vor arăta că PSD-ul este cel mai puternic partid din judeţ şi din România”.

În ceea ce priveşte alegerile europarlamentare, Govor a subliniat faptul că „va fi o bătălie politică corectă. Suntem colegi în alianţă cu cei de la PNL, dar asta e politica. Ne vom bate să demonstrăm că PSD a fost, este şi va rămâne partidul numărul 1 în judeţ”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.