Un şofer de TIR de la Ave Impex a murit într-un accident lângă Bistriţa

tir-ave
Lenghel Stelian, un bărbat de 35 de ani, şofer de TIR a decedat într-un accident de circulaţie ce a avut loc azi (1 noiembrie) dimineaţă pe drumul ce face legătura între Beclean şi Bistriţa. Potrivit unor surse din cadrul Poliţiei, victima a fost şofer la Ave Impex Satu Mare.

Din investigaţiile efectuate la faţa locului reiese că Z.S de 32 de ani din Satu Mare ar fi adormt la volanul TIR-ului, proprietatea societăţii sătmărene Ave Impex, pe care îl conducea şi s-a izbit de un al doilea TIR ce staţiona pe partea dreaptă a DN 17 din cauza unor defecţiuni tehnice. Potrivit oamenilor legii, TIR-ul care staţiona pe marginea drumului avea aprinse luminile de avarie. În urma impactului un bărbat de 35 de ani din Satu Mare, pasager în maşina condusă de şoferul care a provocat accidentul, a decedat.

În fapt, victima de 35 de ani era al doilea şofer al TIR-ului iar acesta a rămas prins între fiarele contorsionate ale maşinii fiind doar cu greu eliberat de către pompierii de la Serviul de descarcerare.

foto: bistriteanul.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.