Levente spaima Lelei-ului

pumn
Două scandaluri de pomină au avut loc zilele trecute în satul Lelei, comuna Hodod iar protagonistul principal al acestora a fost Levente G., un bărbat de 33 de ani din localitate. În urma acestor incidente un tânăr a ajuns la spital iar Levente G. şi Petre G. sunt cercetaţi de poliţişti pentru vătămare corporală şi ameninţare în primul caz şi loviri în cel de-al doilea.

Primul scandal a avut loc vineri (25 octombri) seara, cu câteva minute înainte de ora 23.00. Oamenii legii au fost anunţaţi prin “112” de către Zoltan S. din Lelei că Levente G. l-a lovit cu pumnul în zona feţei. În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti a reieşit că mai este încă o victimă, Bobi S., care a fost lovit de acelaşi agresor cu pumnul în faţă, fără ca bătăuşul să aibă vreun motiv întemeiat pentru a provoca scandalul. Mai mult decât atât acesta i-a ameninţat pe cei doi cu moartea.

Al doilea scandal a avut loc sâmbătă (26 octombrie) seara în jurul orei 23.20. Laurenţiu R. de 25 de ani din judeţul Sălaj le-a povestit poliţiştilor că a fost bătut de doi bărbaţi din Lelei, chiar în centrul satului. În timp ce mergea spre barul din localitate tânărul a fost oprit de Levente G., bătăuşul din seara precedentă şi de Petre G. de 29 de ani care, după unele discuții contradictorii cu victima au început să-l lovească cu pumnii și picioarele pe corp și peste față, lăsându-l căzut la pământ, fără însă a-i lua bunurile. Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Satu Mare pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cei doi scandalagii sunt cercetaţi în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri, ameninţare şi alte violenţe.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.