Modernizarea halelor de lactate din Piaţa “Someş” şi Piaţa Mică, este în grafic

piata-somes-primar

În cursul zilei de azi, 10 octombrie primarul municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica împreună cu administratorul public, Dan Băbuţ au efectuat o vizită la blocurile IAS Vetiş unde au verificat stadiul lucrărilor la: fosa septică, la canalizarea spre blocuri şi calea de acces către fosa septică.

De acolo s-au deplastat la Piaţa „Someş” unde se execută lucrările de modernizare a halei de lactate (reparaţii la acoperiş, izolare pereţi, montare de geamuri termopane etc.). Cu această ocazie au discutat şi cu vânzătorii de flori pe tema renovării zonei unde aceştia îşi desfăşoară activitatea.

Au urmat verificări la lucrările halei de lactate din Piaţa Mică unde urmează să se toarne covor asfaltic pe tot perimetrul pieţei. Lucrările sunt în grafic şi urmează a fi finalizate până la sfârşitul acestei luni.

Menţionăm că în cursul acestei zile au început lucrările de modernizare a halei de lactate şi în Piaţa nr. 1.

 

Un Comentariu la "Modernizarea halelor de lactate din Piaţa “Someş” şi Piaţa Mică, este în grafic"

  1. televizor   10 octombrie 2013 at 7:57 pm

    Mi se pare un lucru civilizat sa dai un aspect judetean unei piete. Acel covor asfaltic ce se pune intr-o piata, trebuie pus in toate pietele si o copertina, altfel , vom avea geamuri termopane alaturi de gropi, acoperisuri din saci de nylon si aspect de toata groaza. Sau Satu Mare nu este nici acum o capitala de judet?

    Răspunde

Scrie un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.