Olimpia Satu Mare – ASA Târgu Mureș 1-0

olimpia-sm4
olimpia-sm1olimpia-sm2olimpia-sm3olimpia-sm6

Olimpia Satu Mare a disputat sâmbătă, pe teren propriul meciul etapei a III- a a Ligii a II –a la fotbal. „Galben – albaștrii” s-au impus în fața formației ASA Târgu Mureș cu scorul de 1 – 0.

Prima parte a jocului a fost dominată de formația gazdă, în minutul 6, Bujor a trimis balonul cu capul în brațele lui Viciu, după o centrare a lui Zsiga. Câteva minute mai târziu, același Bujor a reluat mingea cu capul din careu, însă a balonul a trecut puțin pe lângă poartă.

Prima mare ocazie a oaspeților a avut loc în minutul 25 când Buhăescu a profitat de greșeala lui Șuta, dar șutul său din careu a fost prea slab pentru a putea deschide scorul.

În partea a doua a jocului, în minutul 68, Zsiga a șutat de la 30 de metri, însă Viciu a apărat fără probleme, iar în minutul 81 Zsiga a șutat de la 20 de metri, balonul a trecut puțin pe lângă poartă.

În minutul 87, Zsiga i-a centrat la Feier de pe partea stângă, iar acesta din urmă și-a fentat adversarul și a înscris golul care a adus 3 puncte Olimpiei și bucurie celor peste 4000 de suporteri prezenți la stadion.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.