Răsturnare incredibilă în cazul copilului ucis de câini

caine

Ancheta în cazul copilului de 4 ani ucis în Parcul Tei scoate la suprafață detalii șocante, care pot da peste cap actuala ipoteză, potrivit căreia micuțul a fost ucis de șase câini vagabonzi.

Surse din interiorul anchetei au declarat pentru DC News că din datele existente până în prezent, analizele ADN arată că în probele prelevate din rănile copilului ucis nu a fost găsit ADN-ul niciunui câine dintre cei șase maidanezi acuzați că l-ar fi ucis pe Ionuț.

Astfel că prinde contur ipoteza conform căreia copilul în vârstă de 4 ani a fost atacat și ucis de un câine de luptă, după care cadavrul ar fi fost plasat în locul unde a fost găsit, pentru a se da vina pe câinii vagabonzi. Informațiile nu au putut fi confirmate din surse oficiale. Iar în astfel de cazuri, de regulă, se fac analize suplimentare.

citeste articoul complet pe dcnews.ro

Un Comentariu la "Răsturnare incredibilă în cazul copilului ucis de câini"

  1. don   17 septembrie 2013 at 12:06 pm

    SUNTETI CRETINI…Cum sa il omoare un caine de lupta si dupa sa il plaseze in al,t locu sa se dea vina ?? ce filme va faceti cretinilor??? vas dori la toti sa fiti in locu parintilor ….idioti fara cap …iar justitia asta de kkt pana cand o sa va mai mearga…va doresc la toti sa cunoasteti saracia …

    Răspunde

Scrie un comentariu