Florin Gal a picat din nou examenul de admitere în magistratură

florin-gal
Fostul director al Direcţiei Judeţene pentru Tineret şi Sport Satu Mare Florin Gal a dat din nou cu “bâta-n baltă” la examenul de admitere la Institutul Naţional al Magistraturii . Gal nu este la prima încercare de acest fel. Dacă numărătoarea nu ne înşeală, el se află la a opta tentativă de a intra în magistratură.

Prima proba, care face parte din prima etapă a concursului s-a desfăşurat în data de 25 august şi a constat într-un test grilă de verificare a cunoştinţelor juridice în materie de drept civil, drept procesual civil, drept penal şi drept procesual penal. Pentru a trece de această probă eliminatorie candidaţii au avut de adunat minim 70 de puncte, echivalentul notei 7. La această probă, Florin Gal a obţinut doar 56 de puncte.

 

7 Comentarii la "Florin Gal a picat din nou examenul de admitere în magistratură"

 1. ALCIBIADE   3 septembrie 2013 at 4:32 pm

  ai castigat ,contiunua, ai pierdut continua . poate mai si citesti intre timp .

  Răspunde
  • GAL Olimpicul   3 septembrie 2013 at 7:38 pm

   Domn doctor ALCIBIADE stii din experienta ca si tu ai intrat numai a 3 a oara, ai papat banii parintilor aiurea pe sprituri si tarfe…..

   Răspunde
 2. Razvan   3 septembrie 2013 at 8:14 pm

  Albiciade, stii cum era corect sa zici ? uite asa : mah Gal, mai golanule, mai lasa dracu' intentia ta de a deveni judecator si de a judeca pe altii. Te-ai gasit taman tu, penalu' nr.1 al PDL-ului din SM. Cum naiba ai indeplinit conditiile de inscriere la examen ? Urmarit penal esti, trimis in judecata ptr fapte penale esti, anchetat de DNA esti, cu dosare penale pe rol esti etc. De astea nu stiau aia de la INM care ti-au analizat dosarul de candidat ?

  Răspunde
 3. ALCIBIADE   3 septembrie 2013 at 9:08 pm

  domnule Gal olipmicul sa stii ca tot ce am facut in viata am facut ,fara poticneli ,asa ca te inseli amarnic . eu nu doresc moartea pacatosului ci indreptarea lui .chiar va deranjeaza succesele semenilor dvs ?

  Răspunde
 4. S.Z   3 septembrie 2013 at 9:59 pm

  Stimati domni, exista nenumarate exemple ale profesorilor universitari de la UBB care au dat de nenumarate ori acelasi examen, fara a avea succes . De ce judecati?

  Răspunde
 5. Razvan   3 septembrie 2013 at 10:06 pm

  ptr S.Z : da, dar acei profesori n-au avut probleme penale si n-au fost cercetati si trimisi in judecata de DNA ptr fapte de coruptie. Acum intelegi despre ce e vorba ?

  Răspunde
 6. Florin GAL   4 octombrie 2013 at 7:50 pm

  pentru Razvan.
  observ cu foarte mare precizie ca esti turmentat !!!
  din partea mea poti sa ramai asa in continuare ca nu ma deranjeaza sub nici o forma

  Răspunde

Scrie un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.