Trei tineri morţi într-un accident în Botiz (galerie foto)

accident1
accident2accident4 accident3

Trei tineri, cu vârstele cuprinse între 23 şi 32 de ani au murit ieri (1 septembrie) dimineaţă într-un accident de circulaţie pe raza localităţii Botiz. Tragedia a avut loc în jurul orei 05.20.
În urma impactului maşina a luat foc motiv pentru care la faţa locului a fost solicitată şi intervenţia unui echipaj de pompieri. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Someş” Satu Mare, Aurel Ulici maşina ardea în partea din faţă la compartimentul motor şi la bord. Cele trei persoane decedate au fost scoase din maşina în flăcări de către trecători, înainte ca pompierii să ajungă la faţa locului.
Potrivit oamenilor legii Paul P., de 32 de ani aflat la volanul unui Mercedes S 550, din cauza vitezei execesive a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat cu maşina într-un cap de pod de pe partea dreaptă a drumului. În urma impactului extrem de violent atât şoferul cât şi cei doi pasageri Vasile B., de 27 de ani respectiv Marius D. de 23 de ani au murit.

2 Comentarii la "Trei tineri morţi într-un accident în Botiz (galerie foto)"

  1. VIORICA   1 septembrie 2013 at 2:21 pm

    oare de ce tinerii nu si revizuiesc modul de a conduce ???marea majoritate dintre morti sunt aroganti si ,,viteji ,,…PACAT

    Răspunde
  2. Podina Cristian   1 septembrie 2013 at 7:31 pm

    suferinta este mai grea pt famili,prieteni ,etc ei sau dus.este intra-devar mare pacat ,dar….dumnezeu sa-i odihneasca in pace si sa aline durerea celor dragi in suferinta

    Răspunde

Scrie un comentariu