Credite BERD pentru implementarea unor proiecte la nivelul municipiului Satu Mare

primaria-sm
Primarul municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica a avut azi, 26 august, o întâlnire cu reprezentanţii Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD). Scopul întâlnirii a fost analiza posibilităţilor de implementare a unor proiecte de dezvoltare în municipiul Satu Mare prin creditare BERD.

Din partea Primăriei la întâlnire au participat: viceprimarul dr. Radu Roca, managerul public Dan Băbuţ, directorul economic Lucia Ursu, şeful serviciului juridic Mihaela Racolţa, şeful serviciului achiziţii Mihaela Manoliu şi alţii.

S-a pus în discuţie posibilitatea reabilitării, modernizării şi extinderii iluminatului public cu scopul eficientizării consumului de energie electrică în municipiul Satu Mare.
Un alt subiect abordat a fost reabilitarea termică şi energetică a unităţilor de învăţământ precum şi opţiunile financiare în cazul implementării proiectelor.

Reprezentanţii BERD se vor deplasa pe teren în cursul zilelor de marţi şi miercuri pentru a analiza situaţia existentă şi pentru a studia posibilităţile de creditare şi implementare a proiectelor propuse.

3 Comentarii la "Credite BERD pentru implementarea unor proiecte la nivelul municipiului Satu Mare"

 1. ALCIBIADE   27 august 2013 at 12:39 pm

  santeti disperati , in campania electorala ati vandut pielea ursului din padure , ati mizat pe OVIDIU SILAGHI si ati pierdut . in campaania electorala nu ati vorbit de iluminatul stradal , prioritatile satmarenilor sant altele , din pacate nu coincid cu ale voastre , care vrerti cladiri ,spatii si contracte . sa va fie rusine . daca ati dorit dreptate pana la capat de ce ati mazilit psd-isti si pastrati in functii zeci de pd-listi

  Răspunde
 2. ALCIBIADE   27 august 2013 at 12:41 pm

  sa va fie rusine , unde vreti sa ne spunem pasurile , vreti sa v-a dam foc ?

  Răspunde
 3. ALCIBIADE   27 august 2013 at 12:43 pm

  de ce nu ne publicati nemultumirile , nu vreau sa impusc pe nimeni , doresc ca lucrurile sa mearga pe calea ce-a . buna . de judecata nu scapa nimeni .

  Răspunde

Scrie un comentariu