Ţara Oaşului are un album şi un site de promovare

lansare-site-oas1lansare-site-oas2lansare-site-oas3
Azi, 16 august, a avut loc lansarea Albumului monografic „Ţara Oaşului” şi a site-ului www.taraoasului-romania.ro, eveniment ce s-a desfăşurat la Muzeul din Negreşti-Oaş. La acţiune au participat preşedintele PDL Vasile Blaga, primarul oraşului Negreşti-Oaş, Aurelia Fedorca, iniţiatorul proiectului, deputatul PDL Andreea Paul dar şi mulţi iubitori ai culturii şi tradiţiilor din zona Oaşului.

În luarea de cuvânt Aurelia Fedorca a subliniat faptul că Ţara Oaşului are o serie de oameni care sunt adevăraţii ambasadori peste hotare ai acestei zone, amintindu-i în acest sens pe olimpicul internaţional Andrei Bud dar şi pe artistul fotograf Vasile Ţiplea care fac cinste României pe toate meridianele lumii.

Potrivit Andreei Paul, portal-ul lansat azi are menirea de a arăta lumii comoara tradiţională a Ţării Oaşului dar are şi menirea de a-i uni pe oşenii răspândiţi peste tot în lume.
În luarea de cuvânt Vasile Blaga a felicitat această iniţiativă subliniind că Ţara Oaşului este una dintre cele mai cunoscute zone din România în care tradiţiile sunt tot atât de vii ca şi pe vremea bunicilor noştri şi ar fi păcat ca aceste obiceiuri să se piară.

 

 

4 Comentarii la "Ţara Oaşului are un album şi un site de promovare"

 1. ALCIBIADE   17 august 2013 at 7:29 am

  pace Tie cititorule .

  Răspunde
 2. ALCIBIADE   17 august 2013 at 9:55 am

  cred ca va acelasi efect ca si frunza ELENEI UDREA .

  Răspunde
 3. ALCIBIADE   17 august 2013 at 10:00 am

  pai cum stam pomovam tara OASULUI IN OAS, prezentati-o la un mare targ de turism , sau e scrisa doar in scop electoral .chir credeti ca ne pacaliti pe toti?

  Răspunde
 4. ALCIBIADE   19 august 2013 at 1:53 pm

  domnule pop gheorghe , ce zici sant PDL-ist? sau scrii numai la comanda / ? .SE VEDE CLAR CA NU AVETI NICIO TREBA CU INTERESUL NATIONAL , DAR VINE ODATA SI ODATA ZIUA MANIEI DIVINE SI VETI PLATI TOTI .

  Răspunde

Scrie un comentariu