Primarul îi cere lui Ţânţaş să amenajeze o parcare mai mare la ştrand

primar-primarie
Conducerea Primăriei municipiului Satu Mare solicită patronului Ştrandului, Vasile Ţânţaş să amenaje o parcare pentru maşini cu o capacitate de 2.000 de locuri. Spaţiul unde se va realiza parcarea se găseşte lângă terenurile de tenis de lângă ştrand, dincolo din dig, pe malul Someşului.

În cursul zilei de azi, primarul Dorel Coica împreună cu viceprimarul municipiului, reşedinţă de judeţ, Marcela Papici, city managerul, Dan Băbuţ şi consilierul local Adrian Micle au verificat stadiul lucrărilor de amenajare a noii parcări. „Prin amenajarea acestei parcări s-ar elibera străzile Ştrandului şi 9 Mai, iar cei care vin să se relaxeze la ştrand ar putea să-şi lase maşina într-un loc amenajat în mod civilizat. Am avut mai multe discuţii cu domnul Ţânţaş dar vedeţi cât s-a amenajat. Eu i-am cerut imperativ să defrişeze şi în continuare. Dacă nu se conformează vom limita numărul autoturismelor care să intre la Ştrand”, a declarat Dorel Coica.

Parcarea ar urma să fie îngrădită iar drumul de acces până dincolo de dig va fi amenajat de către Primărie. Conducerea Ştrandului are termen până la sfârşitul săptămânii viitoare să finalizeze lucrările de amenajare a noii parcări.

Potrivit city managerului Dan Băbuţ se impune amenajarea unei noi parcări având în vedere faptul că sunt zile în care la Ştrand vin peste 5.000 de turişti „care dacă nu au unde să parcheze a doua oară nu mai vin”.

În altă ordine de idei, Dorel Coica a subliniat faptul că, conducerea ştrandului este în întârziere cu multe dintre angajamentele stipulate în contract. Noi nu mai înghiţim nimic din partea lor cu privire la un potenţial investitor care vine cu bani. Nu mai merge aşa. Dacă se realizează, e bine, dacă nu se respectă angajamentele luate se poate merge până la rezilierea contractului”, a declarat Coica.

 

Un Comentariu la "Primarul îi cere lui Ţânţaş să amenajeze o parcare mai mare la ştrand"

  1. DOREL   13 august 2013 at 1:16 pm

    Foarte bine,numai sa se faca ceva sa nu ramana la stadiu de promisiuni,ca pretul biletului a stiut sa-l majoreze in plin sezon daca a vazut ca vin turisti, dar parcare……..toata ziua DJ anunta sa se prezinte proprietarii la masini pt ca fiecare parcheaza cum il taie capul, ca asa-i romanul , iar daca ar fi un om de ordine sa dirijeze unde sunt locuri libere nu s-ar intampla asa,iar daca nu sunt sa nu mai lase sa intre masini in parcare………dar cum sa faca patronul asa ceva….ca doar trebuie sa fie pe castig inca din primul an daca se poate!!!!!!!!!!!!

    Răspunde

Scrie un comentariu