Festivalul Naţional al „pitei” prăjite cu usturoi, la cea de-a II-a ediţie

Dust-Riders
Se anunţă petrecere pe cinste în prima jumătate a lunii septembrie în Camping-ul din spatele Ştrandului din Tăşnad. Cine sunt organizatorii evenimentului? Motocicliştii Asociaţiei „Dust Riders” din Tăşnad. Evenimentul despre care am ales să scriem câteva rânduri se va desfăşura în perioada 6-8 septembrie.
Pe lângă concerte, dansuri, concursuri hazlii, expoziţii de maşini şi motociclete de epocă şi tombola cu premii, participanţii vor avea parte şi de savuroasa pită prăjită cu usturoi. Mai mult decât atât, cei care vor veni de vineri, 6 septembrie, vor primi din partea organizatorilor şi o porţie de bogracs.
De altfel „Dust Riders Moto Fest” a ajuns în acest an la cea de-a II-a ediţie, organizatorii botezându-l ca „Festivalul Naţional al pitei prăjite cu usturoi!”. Până una, alta trebuie spus că în cadrul festivalului din acest an vor susţine concerte trupa timişoreană „Pandora”, „Random” din Râmnicu Vâlcea, sătmăreanul nostru, Tudor Toduţ şi mulţi alţii.
Preţul unui bilet este de 15 lei pe zi, însă cei care aleg să petreacă tot weekend-ul în cadrul festivalului, vor avea de plătit doar 25 de lei.

7 Comentarii la "Festivalul Naţional al „pitei” prăjite cu usturoi, la cea de-a II-a ediţie"

 1. ALCIBIADE   27 iulie 2013 at 9:02 am

  festival sa fie , pulimea inghite orice , instinctul de turma trebuie conservat cu orice pret , de educatie nu mai avem nevoie ,cu cat mai tembeli cu atat mai usor de manipulat , pana pulimea canta si danseaza organizatoirii fura ,dati nainte cu tupeu .

  Răspunde
  • Blahsd   9 septembrie 2013 at 11:56 pm

   E festival independent, iar organizatorii nu urmaresc profitul. Chiar nu era nevoie de parerea ta de copil incult si frustrat.

   Răspunde
 2. ALCIBIADE   27 iulie 2013 at 9:05 am

  pana voi prajiti painea ,ei va prajesc pe voi ,pofta buna .

  Răspunde
 3. Pierre Albert   4 septembrie 2013 at 4:30 pm

  alcibiade. nu inteleg unde bati

  Răspunde
 4. ALCIBIADE   4 septembrie 2013 at 7:03 pm

  ii prajesc la buzunare .

  Răspunde
 5. Ada   5 septembrie 2013 at 12:34 am

  Bai isi zice omu` parerea si tu repede sari cu p/la in sus. Dreptul la libera exprimare iti spune ceva?

  Răspunde
 6. ALCIBIADE   10 septembrie 2013 at 8:53 am

  PANA LLA URMA PAREREA MA NU A INFLUENTAT DESFASURAREA EVENIMENTULUI , MULTE EDITII INAINTE .

  Răspunde

Scrie un comentariu