Reprezentanţii judeţului au defilat în jurul Parcului Central (galerie foto)

zilele-jud-satu-mare-def10zilele-jud-satu-mare-def01zilele-jud-satu-mare-def02 zilele-jud-satu-mare-def15 zilele-jud-satu-mare-def14 zilele-jud-satu-mare-def13 zilele-jud-satu-mare-def12 zilele-jud-satu-mare-def11 zilele-jud-satu-mare-def09 zilele-jud-satu-mare-def08 zilele-jud-satu-mare-def07 zilele-jud-satu-mare-def06 zilele-jud-satu-mare-def05 zilele-jud-satu-mare-def04 zilele-jud-satu-mare-def03
Seria de evenimente dedicate celei de-a doua zile a sărbătorii judeţului Satu Mare a fost deschisă de difilarea majoretelor din Carei, a fanfarei din Căpleni, a Cavalerilor Pălincii urmată apoi de Parada portului popular.

La defilare au participat oficialităţile judeţului Satu Mare dar şi primarii tuturor localităţilor. Convoiul a pornit din faţa scenei amplasate lângă Casa de Modă, după care a făcut înconjurul Parcului Central pentru a se reîntoarce în aceeaşi locaţie. După defilare a urmat luarea de cuvânt al oficialităţilor care au declarat deschise seria evenimentelor programate să se desfăşoare pe scena din Centrul Vechi al Sătmarului.

Scrie un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.