Aqua-park-ul de la Noroieni se va deschide la sfârşitul lunii mai

aquapark1aquapark2aquapark3 aquapark4 aquapark5
Lucrările la Aqua-park-ul situat pe strada Gorunului din municipiul Satu Mare se apropie de sfârşit. Deschiderea oficială a complexului este programată la sfârşitul acestei luni.

Zilele trecute consilierii municipali ai UDMR, Butka Gergo şi Maskulik Csaba, au efectuat o vizită la aqua-park pentru a vedea stadiul lucrărilor la acest complex. Butka Gergo a postat pe pagina sa de facebook şi câteva fotografii de la faţa locului. „Alături de colegul meu Maskulik Csaba am vizitat Aqua-park-ul care se va deschide în ultimele zile ale lunii mai. Pe baza celor văzute, constatând o calitate excepțională a lucrărilor putem declara că va fi cel mai puternic punct de atracție turistică al județului Satu Mare”, ne-a declarat Butka.

Investiţia de la Aqua-park-ul de la Noroieni se întinde pe o suprafaţă de 5.012 metri pătraţi. Complexul va avea un număr de patru piscine interioare (acoperite) şi alte şase bazine exterioare, respectiv o parcare cu o capacitate de 230 de autoturisme. Vizitatorii complexului de la Noroieni vor beneficia în exterior de un bazin semi-olimpic cu lungimea de 25 metri, bazin cu tobogane dar şi piscine pentru copii. În interior sunt atât bazine pentru copii cât şi pentru adulţi, respectiv piscine pentru relaxare cu hidromasaj. În cadrul complexului va funcţiona şi un restaurant cu terasă pe o suprafaţă de 1.400 metri pătraţi.

De asemenea, în cadrul complexului vor funcţiona şi un număr de şapte saune iar cei interesaţi vor beneficia şi de servicii de hidro-, kineto- şi electroterapie.

3 Comentarii la "Aqua-park-ul de la Noroieni se va deschide la sfârşitul lunii mai"

 1. Octavian   16 mai 2013 at 2:00 pm

  De ce nu scrieti cat va fi pretul de intrare ca asta ne intereseaza! Daca nu va fi acceptabil vom merge cu totii la strandul Nord Vest de langa gara!!!

  Răspunde
 2. georgel beluca   16 mai 2013 at 2:40 pm

  bine si apa pt tratament ,,,,,,,,

  Răspunde
 3. vandy   16 mai 2013 at 5:40 pm

  da cine-i buca asta de are exclusivitate pe pagina de fb pentru aceasta stire?!

  Răspunde

Scrie un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.