Dorel Coica cere excluderea senatorului Valer Marian din PSD Satu Mare

dorel-coica

În cadrul unei conferinţe de presă organizate azi, 22 aprilie, preşedintele Organizaţiei Municipale a PSD Satu Mare şi vicepreşedinte la nivelul Organizaţiei Judeţene, dr. Dorel Coica cere excluderea din organizaţie a senatrului Valer Marian. Decizia vine după o serie de ieşiri şi atacuri publice adresate atât membrilor de partid, până la cel mai înalt nivel, cât şi la adresa unor şefi de instituţii din Satu Mare.

Mai mult decât atât, Dorel Coica a declarat că „în calitatea mea de preşedinte şi de susţinător al dumnealui în această perioadă consider că dacă dânsul doreşte să dea dovadă de corectitudine ar trebui să-şi dea demisia şi din funcţia de senator al României. Dorim să organizăm alegeri anticipate şi să trimitem în Parlament un om care se luptă pentru cei care l-au trimis acolo”.

Pentru a explica măsura luată, dr. Dorel Coica a declarat că „datorită atitudii pe care dânsul a avut-o constat după cea a fost ajutat de populaţia din Satu Mare şi de noi pentru a ajunge senator, datorită punctelor de vedere pe care le are, puncte de vedere personale ale dânsului, neînsuşite de organizaţia PSD din Satu Mare, am hotărât să încheiem colaborarea şi în calitatea mea de preşedinte la municipiu cer organizaţiei nr. 10 din care face parte dânsul să propună excluderea domnului senator din Partidul Social Democrat. Măsura este tranşantă. Nu putem continua cu dânsul, deci domnul senator Valer Marian nu mai reprezintă pe nimeni din Partidul Social Democrat şi nici măcar USL-ul din Satu Mare. Domnul senator s-a autoexclus din PSD şi nu am înţeles jocul pe care îl face dânsul că astăzi mă exclud, mâine mă reintroduc în PSD. Probabil a fost o greşeală de organizare şi a noastră că, atunci când am plecat cu echipa la congres domnul senator nu îşi mai avea locul pe listele noastre de participanţi. Intrarea dânsului la congres s-a făcut abuziv, neavând nicio invitaţie specială la acest eveniment. Repet. Domnul Valer Marian nu mai reprezintă opinia noastră. Nu mai dorim nicio o colaborare cu dânsul”.

Totodată, Dorel Coica face un apel către toţi membrii PSD să nu mai răspundă la nicio comandă pe care Valer Marian o lansează către dânşii deoarece „domnul senator nu mai are nicio calitate în partid. Organizaţia Judeţeană a PSD are o echipă de conducere alcătuită din domnul Liviu Dragnea, în calitate de preşedinte interimar, domnul primar Toma Betea, Mircea Govor şi Dorel Coica”.

Cu privire la acuzele formulate de senatorul Valer Marian la adresa unor şefi de instituţii, Dorel Coica susţine că afirmaţiile făcute trebuiesc dovedite. „Ce va fi de acum încolo? Ne va lua pe toţi la rând. Ne va acuza de tot felul de lucruri. În ceea ce mă priveşte pe mine, eu sunt curat deoarece altfel nu candidam pentru funcţia de primar al municipiului Satu Mare”, a declarat Dorel Coica.

13 Comentarii la "Dorel Coica cere excluderea senatorului Valer Marian din PSD Satu Mare"

 1. Costi   22 aprilie 2013 at 5:01 pm

  Bravo. Era si cazul sa o faceti.

  Răspunde
 2. Marin   22 aprilie 2013 at 5:02 pm

  Va trage in jos deja de prea mult timp. Nu stiu daca nu cumva este tardiv gestul.

  Răspunde
 3. votant   22 aprilie 2013 at 8:27 pm

  A fost bun cit ati avut nevoie de el, acum ca sinteti alesi il tradati. Sa nu uitati ca roata se invirte!!!!!!!!!!!Faptul ca scuipati acolo unde ati pupat dovedeste ce caractere aveti.Chiar nu sinteti capabili sa va spalati rufele in familie?

  Răspunde
  • stana   22 aprilie 2013 at 9:26 pm

   fara el facea mai mult usl-ul sper sa se duca acasa in cluj

   Răspunde
 4. Corcodel   22 aprilie 2013 at 10:56 pm

  Nu scapati voi asa usor cum credeti baieti.

  Răspunde
 5. Gil   22 aprilie 2013 at 10:57 pm

  Ba era cazu o data si odata sa se rupa pisica in doua la PSD. Acu ramane de vazut daca reusesc sau nu sa scape de senator care din cate stiu eu are mare sustinere in grupul de la Cluj.

  Răspunde
 6. kuki   22 aprilie 2013 at 10:58 pm

  Bravo doctore. Rupe-i fashul.

  Răspunde
 7. Adi   22 aprilie 2013 at 10:59 pm

  Si de noi astia care v-am votat cand aveti de cand sa va ocupati ca deja a trecut un an?

  Răspunde
 8. Sisi   22 aprilie 2013 at 11:00 pm

  Curatenia de primavara. Mai urmeaza si alte cateva nume dupa Valer.

  Răspunde
 9. alcibiade   23 aprilie 2013 at 10:55 am

  domnilor ,na uitati ca santeti pe somes ,nu pe dambovita

  Răspunde
 10. ALCIBIADE   23 aprilie 2013 at 10:56 am

  DA CIRC SANTEM SATUI , NE TREBUIE PAINE

  Răspunde
 11. ALCIBIADE   23 aprilie 2013 at 10:59 am

  DUPA CUM VAD SE STRANGE SNURUL ,VETI TRECE LA BATUT TARUSI CU CURUL

  Răspunde
 12. ciprian   24 aprilie 2013 at 11:32 am

  Nu este credincios faţă de nimeni şi de nimic cel ce-şi poate trăda tovarăşul de trudă.

  Răspunde

Scrie un comentariu