Senatorul Valer Marian răspunde afirmaţiilor făcute de deputatul Ovidiu Silaghi

Valer-Marian
silaghi1silaghi2
Prin intermediul unui comunicat de presă remis redacţiei noastre senatorul Valer Marian răspunde afirmaţiilor făcute la adresa sa de către fostul ministru al Transporturilor, deputatul Ovidiu Silaghi, în cadrul unei conferinţe de presă organizate azi, 14 aprilie, la sediul PNL Satu Mare. În continuare vă redăm integral conţinutul acestui comunicat:

“În virtutea dreptului la replică, solicit să publicaţi sau să difuzaţi următoarele referitor la afirmaţiile făcute de distinsul deputat PNL Ovidiu Silaghi în conferinţa de presă susţinută în data de 14 aprilie 2013:
Sunt de acord să mă prezint la un control psihiatric la distinsul medic şi academician Virgil Enătescu, cu condiţia să fiu însoţit de deputatul Silaghi şi să accepte şi acesta un astfel de control.
Până atunci, îi solicit domnului deputat să-mi răspundă la următoarele întrebări:
1. Câţi cetăţeni din judeţul Satu Mare a primit în audienţă de la preluarea mandatului de deputat şi cum a rezolvat problemele invocate de către aceştia? Dacă poate prezenta opiniei publice registrul parlamentar de audienţe cu consemnările făcute în acest sens?
2. Câte şi ce persoane a primit în audienţă în aceeaşi perioadă la Hotelul Radisson din Bucureşti, pentru ce probleme şi cum le-a rezolvat?
3. Pentru ce problemă transfrontalieră a solicitat şi a fost primit în audienţă la o primărie vecină din Ungaria în data de 21.06.2011, în jurul orelor 15.00? Pentru reîmprospătarea memoriei (con)gelate îi pun la dispoziţie fotografiile anexate”.

8 Comentarii la "Senatorul Valer Marian răspunde afirmaţiilor făcute de deputatul Ovidiu Silaghi"

 1. nina   14 aprilie 2013 at 6:39 pm

  sa intelegem ca la ora 15, in data de 21.06.2011 d-lui ministru Silaghi i-a fost inmanat titlul de cetatean maghiar si a depus juramantul fata de Ungaria?? Am ghicit?

  Răspunde
 2. BIGGY   14 aprilie 2013 at 6:49 pm

  astia cu cetatenii duble n-ar trebui sa aiba drept de vot cu atat mai mult sa candideze pentru functii de demnitari!!!lupu isi schimba parul ( gelul ) da naravul ba!

  Răspunde
 3. tata   15 aprilie 2013 at 8:09 pm

  asteptam foto cu stef, alt demnitar roman cu cetatenie maghiara

  Răspunde
 4. stana   15 aprilie 2013 at 10:02 pm

  dar totus dr este medicamentul ptr d-nul senator

  Răspunde
 5. stana   15 aprilie 2013 at 10:04 pm

  sss si balansul

  Răspunde
 6. boO   16 aprilie 2013 at 8:29 am

  Am aflat de ce apare ministrul Silaghi acolo.. este cu un prieten apropiat al dumnealui si familia acestuia. Si spun asta pentru ca acel prieten este cunostinta comuna, amuzandu-ne ieri copios ca a ajuns vedeta si a aparut in ziar. Din pacate domnia sa, Valer Marian, nu mai stie de cine sa se lege sa faca spectacol. Isi taie doar craca de sub picioare. Domnule senator, daca toate acuzatiile facute pana acum, pe care le-am citit cu mult interes, sunt fondate ca si aceasta, permiteti-mi sa imi exprim dezamagirea profunda vis-a-vis de modul dumneavoastra de a face spectacol.

  Răspunde
 7. valahu   17 aprilie 2013 at 5:59 pm

  Eu v-am votat pe amandoi,nu m-a intereseaza problemele voastre personale ,s-a le rezolvati intre voi si nu trebuie s-a va spalati rufele in public .Domnilor cred ca este mai pre sus interesul comunitatii care v-a trimis in parlamentul ROMANIEI decat disputa fara rost dintre domniile voastre.Dati-va mana domnilor PARLAMENTARI si porniti la treaba,sant multe de facut in TARA aceasta.

  Răspunde
 8. stana   18 aprilie 2013 at 5:25 pm

  hai govor pune-l la punct pe atotputernicul asta

  Răspunde

Scrie un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.