Conducerea Primăriei a inspectat stadiul lucrărilor de deszăpezire

deszapezire1
deszapezire2deszapezire6 deszapezire3 deszapezire4 deszapezire5

Edilul-şef al municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica împreună cu viceprimarul Marcela Papici, administratorul public Dan Băbuţ şi cu specialişti de la Serviciul Administrarea Domeniului Public şi Servicii Publice din cadrul Primăriei au făcut în cursul zilei de azi, 15 martie, verificări pe teren pentru a monitoriza desfăşurarea acţiunii de deszăpezire de pe raza municipiului Satu Mare.

S-au verificat arterele de nivel 1 care până la ora 12.00 erau curăţate astfel încât circulaţia autovehiculelor se desfăşoară în condiţii normale pe timp de iarnă. Arterele de nivel 2 erau în curs de curăţare iar cele de nivel 3 urmeaza să fie curăţate pe parcursul zilei.

Potrivit celor declarate de primarul Dorel Coica, acţiunea de deszăpezire a început imediat după ora 05.00. „Până la ora 09.00 eu am efectuat trei ieşiri pe teren. Ceea ce am văzut la începutul zilei nu mi-a plăcut însă de atunci situaţia s-a schimbat. Sunt folosite un număr de 14 utilaje precum: tractoare cu sărăriţă pentru împrăştierea sării şi a clorurii de magneziu, pluguri, abrockiper cu lamă şi împrăştietor. Totodată, un număr de 25 de muncitori au acţionat manual pentru curăţarea trotuarelor din preajma instituţiilor”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.