Directorul CJP Eugenia Sabou, în audiențe la Negrești-Oaș

eugenia-sabou-audiente
Primele audiențe în teritoriu din acest an ale directorului Casei Județene de Pensii (CJP) Satu Mare, Eugenia Sabou, au avut loc astăzi, 14 martie, la Negrești-Oaș în sala de ședințe a Primăriei.

Ioan Dumitrescu din Negrești-Oaș a cerut lămuri legate de dosarul său de invaliditate. Acesta beneficiază în prezent de indemnizație de handicap însă ar dori să se pensioneze. Eugenia Sabou i-a explicat că pentru a putea beneficia de pensie de invaliditate are nevoie de documente suplimentare fapt pentru care a fost rugat să apeleze la Comisia de expertiză medicală ce funcționează în cadrul Spitalului Orășenesc Negrești-Oaș, pentru ac să fie încadrat într-un grad de handicap.

O altă persoană înscrisă în audiențe a solicitat informații legate de biletele de tratament. În acest sens directorul CJP Satu Mare a declarat că, încă nu a fost emisă Ordonanța de Guvern care să reglementeze repartiția pe serii a biletelor de tratament însă în momentul în care se va ști ceva concret în acest sens populația va fi anunțată prin intermediul presei.

Directorul Casei Județene de Pensii (CJP) Satu Mare, Eugenia Sabou, va susține săptămâna viitoare audiențe în Carei și Tășnad. Astfel, pensionarii din Carei se pot adresa șefei CJP joi, 21 martie, cu începere de la ora 10.00, iar cei din Tășnad vineri, 22 martie, cu începere de la ora 11.00. Audiențele vor avea loc la primăriile din cele două orașe.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.