Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” este cel mai bun liceu din Satu Mare

cnme
Potrivit unui top postat pe site-ul www.admitereliceu.ro, cel mai bun liceu din municipiul Satu Mare în 2012 a fost Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”. În alcătuirea acestui clasament specialiştii au luat în calcul mai multe criterii şi anume: media de admitere în liceu, media de la examenul de Bacalaureat respectiv media rezultatelor obţinute la olimpiadele şcolare. Conform acestor criterii în top sunt incluse un număr de 15 instituţii de învăţământ din municipiul, reşedinţă de judeţ.

În topul naţional prima noastră clasată ocupă locul 49 şi asta după ce conform unui clasament alcătuit după aceleaşi criterii, în 2011 se situa pe poziţia a III-a. În topul alcătuit de cei de la www.admitereliceu.ro, locul secund este ocupat de Colegiul Naţional „Ioan Slavici” (locul 185 la nivel naţional) iar ultima treaptă a podiumului îi revine Colegiului Naţional „Doamna Stanca” (locul 237 la nivel naţional).

La polul opus se găsesc Grupul Şcolar de Industrie Alimentară „George Emil Palade” (locul 13 în Satu Mare respectiv, 1.203 la nivel naţional), Grupul Şcolar Industrial Construcţii de Maşini „UNIO” (1.322 la nivel naţional) şi Grupul Şcolar „Constantin Brâncuşi” (locul 1.339 la nivel naţional).

2 Comentarii la "Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” este cel mai bun liceu din Satu Mare"

 1. Anonim   13 martie 2013 at 5:15 pm

  ati cam uitat de german, singurul liceu unde se face o limba straina intensiv, lasand engleza la o parte. si nu se comapara germana de la doamna stanca cu germana de la liceul german. postati articole cu scoli care ofera ceva, fiindca eminescu nu ofera prea multe.

  Răspunde
  • Maria   13 martie 2013 at 6:20 pm

   nu vad ce legătură are germana de la "Doamna Stanca" cu germana de la liceul German…

   Răspunde

Scrie un comentariu