Balul de caritate Lions Club „Someş” Satu Mare la cea de-a IX-a ediţie

 

 

 

 

paula-seling2
lions1 lions3 lions4 lions5 lions6 paula-seling1

Aproximativ 100 de persoane au participat vineri (15 februarie) seara la cea de-a IX-a ediţie a balului de caritate organizat de Lions Club „Someş” Satu Mare. Evenimentul a avut loc la Restaurantul „Mioriţa” iar momentul mult aşteptat al serii a fost intrarea pe scenă a interpretei Paula Seling. Amfitrionii evenimentului au fost directorul Şcolii de Arte, Mircea Deac şi avocatul Horia Ungur.

Intonarea Imnului de Stat al României şi Statelor Unite ale Americii, precum şi a imnului „Lions” au marcat deschiderea balului. La reuşita evenimentului de vineri seara au contribuit: Ansamblul Folcloric „Cununiţa Năzdrăvană”, interpreta de muzică Paula Raţ, trupa „XXL” însă momentul principal al serii a fost recitalul oferit de Paula Seling.

Şi de această dată precum în anii precedenţi, banii strânşi vor fi folosiţi în scopuri caritabile. Însă spre deosebire de alţi ani la această ediţie a balului de caritate s-a renunţat la licitarea lucrărilor realizate de artiştii sătmăreni operele acestora putând fi achiziţionate direct de către doritori. Pe lângă membrii clubului Lions la balul de caritate au participat şi oameni de afaceri.

Sumele strânse în cadrul evenimentului urmează să finanţeze nu mai puţin de opt programe socio-culturale dar şi medicale. Este vorba despre următoarele acţiuni: “Promovăm tinerele talente”, “Cadouri de Crăciun”, “Tabăra pentru copiii diabetic”, “Screeningul diabetului zaharat în şcoli”, “14 noiembrie-Ziua Mondială a Diabetului”, “Afişe pentru pace”, “Nejucăm şi reciclăm” şi “Programul-concurs de Algebră pentru clasa VII”.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.