Strategie de dezvoltare regională în perspectiva programelor 2014-2020

Strategie1
Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest a continuat suita de ateliere de lucru (dezbateri) cu comunităţile locale din Transilvania de Nord, cu scopul pregătirii proiectelor de dezvoltare după 2014.  Astăzi, 13 februarie, atelierul de lucru a avut loc în sala de şedinţe a municipiului Satu Mare cu primarii din zonă şi comunităţile din viitoarea Zonă Metropolitană Satu Mare.
Tematica a fost concetrată pe identificarea la nivel local a programelor prioritare ale fiecărei comunităţi. În cadrul discuţiilor fiecare primar şi-a prezentat stadiul actual al proiectelor şi viitoarele proiecte analizate a fi implementate la nivel administrative-teritorial.

Scopul a fost a analiza priorităţilor locale în vederea elaborării strategiei de dezvoltare regională în perspectiva programelor 2014-2020. S-a concluzionat necesitatea asocierii viitoare şi importanţa constituirii ADI (ZONE METROPOLITANE) în vederea implementării unor programe integrate de dezvoltare care să aibă impactul final, comunităţile locale.  S-a creionat strategia de dezvoltare 2014-2020, care să aibă în final un impact major asupra populaţiei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.