Bossini deschide un magazin la Satu-Mare

bossini

Celebrul brand de îmbrăcăminte, Bossini, deschide cel de-8-lea magazin al sãu în Satu Mare, în incinta centrului comercial Someșul.

Bossini, cu o reţea de peste 1500 de magazine de îmbrãcãminte pe plan mondial, este un retailer de renume al fashionului internaţional, fãcând parte dintr-un lanţ de francize extins la nivel mondial. Bosssini s-a impus ca un nume important al industriei de modă şi fashion încã din 1987, anul deschiderii primului magazin ajungând sã fie prezent în peste 46 de ţãri de pe întreg mapamondul (din Malta, Cipru, Egipt, Dubai, Rusia până în Republica Dominicană, Venezuela sau Malaysia). În Romania brandul Bossini este prezent încã din 2007, în marile centre comerciale din Cluj, Alba Iulia, Bistriţa, Deva și Zalãu.

„Succesul pe care îl are Bossini în România este datorat satisfacţiei clienţilor şi calitãţii produselor noastre, ceea ce ne-a determinat sã alegem Satu Mare pentru deschiderea celui de al 8-lea magazin Bossini, care se aflã la primul etaj al centrului comercial Someşul. Extinderea rapidã se datoreazã în principal numãrului mare de clienţi Bossini şi colecţiilor mereu în pas cu ultimele tendinţe din modã iar Satu Mare a fost de ceva vreme în lista noastrã de prioritãţi, aşadar ne bucurãm sã aducem acum colecţiile Bossini şi sãtmãrenilor.”

Bossini oferă o gamă completă de produse vestimentare, casual şi smart casual, destinate atât femeilor, bărbaţilor, cât şi copiilor. Hainele sunt concepute astfel încât să se potrivească perfect nevoilor şi exigenţelor celor mai rafinate gusturi în materie de modă. Deşi un brand de prestigiu, Bossini acordă o deosebită atenţie şi preţurilor care se pliază pe buzunarul fiecăruia. Astfel, deschiderea magazinului Bossini din Satu Mare aduce reduceri de până la 50% la articole vestimentare din colecția de iarnă, iar mai mult, sătmărenii se pot bucura şi de noua colecţie de primăvară 2013, care vine şi ea şi ea însoţită de cadouri surpriză la cumpărături.

„Am demonstrat cã se poate sã te bucuri de haine la modã, de calitate la preţuri avantajoase şi îi aşteptãm cu drag pe sãtmãreni în magazinul nostru ca sã se convingã şi ei de produsele Bossini din centrul comercial Someşul” Hadeel Shahkshir.

10 Comentarii la "Bossini deschide un magazin la Satu-Mare"

 1. Zuzu   6 februarie 2013 at 9:03 pm

  Si totusi mall-ul lui Bud cand se deschide? Ca de Grand mall nu mai vb ce dezamagire este

  Răspunde
 2. feri   6 februarie 2013 at 10:05 pm

  ce superrrrrrrrrrr.acum toate oile din oras vor uita de Takko si Kenvelo si se vor lauda cu Bossini =))

  Răspunde
  • Dia   5 iunie 2013 at 11:05 am

   Din pacate se prefera hainele de o calitate indoielnica gen Kenvelo in detrimentul hainelor de calitate asa cum sunt cele de la Bossini.

   Răspunde
 3. Blondy   6 februarie 2013 at 9:54 pm

  Superrrrr!!!!!!

  Răspunde
 4. Maria   6 februarie 2013 at 10:59 pm

  Eu nu am mai auzit de marca asta? De unde e?

  Răspunde
  • Andrei   7 februarie 2013 at 12:08 pm

   Bossini e cel mai mare brand de imbracaminte din Asia. H&M e doar cunoscut in Europa si State, dar Bossini bate tot in Asia. E cel mai tare!

   Răspunde
 5. anca   7 februarie 2013 at 9:56 am

  se pare ca Somesul va ramaene mall-ul nostru

  Răspunde
 6. Andreea   7 februarie 2013 at 12:40 pm

  Ce tareee ! Hainele de barbati la ei sunt suuuper. Stiu de unde cumpar de Valentine's 😀

  Răspunde
 7. Erika Sebestyen   7 februarie 2013 at 3:41 pm

  IINNNN SFARSIIT un brand adevarat in Satu Mare!!!! Sper ca e acelasi Bossini care e si in Cluj
  Au haine f faine si rezista f bine la spalat! mi-am luat de acolo niste pantaloni (.. si altele) si is asa cum i-am cumparat pana acum. Sper sa ramana in oras cat mai mult!!

  Răspunde
 8. Vali   7 februarie 2013 at 10:46 pm

  Daca o sa fie la fel ca si cel din Cluj va fi un loc ok de unde sa-ti cumperi haine misto.

  Răspunde

Scrie un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.