Misteriosul tata al lui Traian Basescu

dumitrubasescu

Biografia actualului președinte este extrem de controversată și a făcut să curgă tone de cerneală după revoluție, pentru că ea ascunde suspect de multe ”găuri”.

Nu ne referim doar la colaborarea cu Securitatea ori la evenimente nici pînă azi elucidate precum incendiul din portul Anvers, sau la originea sa etnică, tătărască după Adrian Severin, evreiască după alte surse. De-a lungul anilor, au apărut multe alte semne de întrebare legate de trecutul președintelui și prea puține răspunsuri.

Abia anul trecut, spre exemplu, s-a aflat din relatări ale presei, dar și dintr-o declarație ”scăpată” de președinte faptul că el ar fi lucrat după liceu, timp de vreo patru ani, între 1969-1973, ca profesor suplinitor într-o comună băcăuană, Cleja. Un amănunt care nu apare în nicio biografie oficială ori interviu al șefului statului.

Un alt element ținut sub tăcere de președinte a fost dezvăluit acum cîțiva ani de un alt președinte, Emil Constantinescu, anume că, la revoluție, Traian Băsescu figura scriptic pe lista restrînsă a nomenclaturiștilor României, statut care le conferea numeroase privilegii.

Iată, însă, că, în ultimele zile, e aruncată pe piața media o veritabilă bombă, una care, dacă e reală, va răsturna, practic, întreaga biografie, în special profesională, a președintelui.

Potrivit celebrului Călin Marinescu zis Shogunul, unul dintre protagoniștii scandalului Flota de acum mulți ani, apropiat, cîndva, al lui Traian Băsescu, tatăl actualului președinte, Dumitru Băsescu, a fost nici mai mult, nici mai puțin decît unul dintre comandanții politici ai armatei române, pe vremea regimului comunist.

 

citeste restul stirii pe inpolitics.ro

Un Comentariu la "Misteriosul tata al lui Traian Basescu"

  1. aurelia   24 aprilie 2013 at 5:13 pm

    Daca tov.basescu este o persoana neprihanita,cu respect pentru Dumnezeu si Constitutia Romaniei,nu inteleg de ce nu renunta la imunitatea prezidentiala cerand redeschiderea Dosarului Flota.Poate ca banuiala de jaf(ma refer la Flota,si nu numai) ce-i planeaza deasupra capului este doar o fantezie.De ce acest scarbos moralist nu-si clarifica propriile probleme.De ce arata mereu ,ca hotul smecher,cu degetul catre altii.El,patronul prezidential al coruptiei din ultimii 8 ani,ne mustruluieste ca am fi corupti.E adevarat,dar sa-si asume si propria raspundere!.De ce nu o face?.Va spun eu:ii este frica de puscarie,o frica ce-i macina zilele si noptile.Doar alcoolul ce-l mai linisteste uneori,din ce in ce mai rar; sfarsitul lui va fi in "delirium tremens".Bagati-l la puscarie inainte de a deveni iresponsabil, complet nebun, asa, ca sa-l doara.

    Răspunde

Scrie un comentariu