Patru primari PD-L şi unul PP-DD s-au alăturat echipei PNL Satu Mare

pnl-satu-mare1Simion-Ardelean-HomoroadeMarius-Roca-(Căuaş) Marinel-Rotar-(Santău) Ioan-Tătar--(Bixad) Cosmin-Varga-(Pişcolt)
Cinci primari din judeţ aparţinând PD-L şi PP-DD, susţin proiectele USL. Anunţul a fost făcut public astăzi, 2 februarie, în cadrul unei conferinţe de presă la care au participat atât cei cinci edili cât şi deputatul USL, Ovidiu Silaghi respectiv preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Satu Mare, Adrian Ştef.

Este vorba despre primarii comunelor: Homoroade (Simion Ardelean – PD-L), Santău (Marinel Rotaru – PD-L), Pişcolt (Cosmin Varga – PD-L), Bixad (Ioan Tătar – PD-L) şi Căuaş (Marius Roca – PP-DD).

„În timp ce noi la nivel naţional ne ocupăm de bugetul ţării şi urmează ca săptămâna viitoare să trecem prin Parlament bugetul naţional, nici Consiliul Judeţean nu stă degeaba ci a identificat proiecte de interes local, judeţean dar şi naţional. Această colaborare începe din acest moment. Sunt proiecte atât economice şi administrative cât şi politice. De asemenea, nu ascundem faptul că urmează alegerile europarlamentare şi prezidenţiale şi ne bazăm pe aportul lor”, a declarat în luarea de cuvânt deputatul Ovidiu Silaghi, motivând prezenţa celor cinci edili la conferinţa de presă de astăzi.

La rândul său Ştef a declarat că se doreşte întărirea echipei care să susţină proiectele la nivel judeţean. În cele câteva exemple care au urmat preşedintele CJ a subliniat importanţa modernizării zonei turistice Oţeloaia, finalizarea proiectului de alimentare cu apă şi modernizarea drumurilor în Santău, dezvoltarea turismului ecumenic în Pişcolt, la Mănăstirea de la Scărişoara, finalizarea lucrărilor la căminul cultural din Căuaş, modernizarea drumului de acces spre Mănăstirea de la Bixad, etc.

Potrivit interlocutorului împreună cu cei cinci edili au fost identificate o serie de proiecte comune. În ceea ce priveşte apartenenţa politică, primarii au declarat că nu au demisionat din partidele care i-au susţinut în alegerile locale. „Nu au demisionat. Este vorba de proiecte generale, pe care le urmărim şi la nivel naţional dar e vorba şi de proiecte politice. Acesta este şi motivul pentru care am amintit de alegerile europarlamentare şi prezidenţiale”, a mai declarat Silaghi. Totodată, Silaghi şi Ştef au lăsat de înţeles că mai sunt în tratative şi cu alţi primari care să susţină proiectele USL.

5 Comentarii la "Patru primari PD-L şi unul PP-DD s-au alăturat echipei PNL Satu Mare"

 1. A.S.   3 februarie 2013 at 10:19 am

  Napoleon a spus: ” Iubesc tradarea , dar urasc tradatorii! ” . CINE A TRADAT ODATA VA TRADA SI DE ACUM INAINTE!!!! Bine macar ca acum se limpezesc apele in PDL si se vede de ce primarii pdl-isti au scos rezultate mizerabile la parlamentare!!! IUDELE au tradat , duca-se invartindu-se!!!! Licheaua din Bixad a venit in 10 decembrie direct la sediul PNL din Satu Mare sa-l pupe in cur pe Sisy si pe Stef, laudandu-se cu rezultatul obtinut!!!!

  Răspunde
 2. Horica   3 februarie 2013 at 11:47 pm

  Iportant e sa faca treaba la europarlamentare si la prezidentiale. Sa nu uitam ca la europarlamentare cele doua partide ale USL ar putea merge separat si atunci va conta care pe cati oameni se poate baza.

  Răspunde
 3. Ciprian   3 februarie 2013 at 11:48 pm

  Ala din Homorod zici ca-i ceva var de-a lui AL Capone.

  Răspunde
 4. george   4 februarie 2013 at 12:24 am

  la domnul primar din comuna Homoroade parca-i place sa manance rahat , dar nu rahat comestibil!

  Răspunde
 5. lorin   4 februarie 2013 at 9:51 am

  rationament simplu: vrei bani la bugetul primariei, treci la noi

  Răspunde

Scrie un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.