A dat cu spray lacrimogen curierul care-i livra produse comandate pe internet

spray-lacrimogen

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au reţinut un tânăr de 19 ani, din Cehu Silvaniei, suspectat de comiterea infracţiunii de tâlhărie. Suspectul a comandat pe internet produse electronice în valoare de 10.000 lei, folosind date fictive, iar în momentul în care angajatul firmei de curierat i-a livrat coletul, acesta a pulverizat spray lacrimogen, fugind cu bunurile.

Codruţ K. a comandat produsele (două telefoane mobile şi o tabletă) la o adresă din Lelei, contactând telefonic firma de curierat şi stabilind o întâlnire la ieşirea din localitate, tocmai pentru a putea fugi cu bunurile fără a le achita. La scurt timp însă, suspectul a fost depistat de poliţişti, reuşindu-se recuperarea tabletei. Cele două telefoane mobile au fost vândute de suspect unor persoane necunoscute, care le-au trimis spre decodare unei firme de specialitate, astfel încât şi aceste bunuri urmează a fi recuperate.

Tânărul reţinut în Arestul Poliţiei va fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Comentarii

comentarii

Un Comentariu la "A dat cu spray lacrimogen curierul care-i livra produse comandate pe internet"

  1. sergiu   2 februarie 2013 at 8:04 am

    la astia le lipseste doar:apa,paie si bataie…

    Răspunde

Leave a Reply

Your email address will not be published.