Vizită inopinată la Spitalul Municipal Carei a prefectului Eugeniu Avram şi senatorului Valer Marian

vizita-carei

În urma videoconferinţei din data de 29 ianuarie susţinută de ministrul Sănătăţii, prefectul judeţului, Eugeniu Avram, şi senatorul Valer Marian au efectuat, în 30 ianuarie, un control inopinat la Spitalul Municipal Carei pentru a verifica condiţiile de spitalizare, asigurarea medicaţiei şi conduita personalului medical. În plus, senatorul Valer Marian a ţinut să verifice anumite reclamaţii privind angajarea preferenţială pe criterii etnice sau prin pretinderea unor sume de bani a personalului mediu sanitar, precum şi încheierea unor contracte preferenţiale pentru achiziţia de medicamente de către actualul manager al Spitalului Municipal Carei, Elisabeta Raţ.

Prefectul Eugeniu Avram şi senatorul Valer Marian au vizitat policlinica şi toate secţiile spitalului, discutând atât cu medicii, asistentele şi infirmierele cât şi cu pacienţii referitor la aspectele vizate. La final, aceştia au solicitat managerului spitalului să le prezinte situaţia privind angajările de personal, achiziţiile de medicamente, componenţa şi hotărârile Consiliului de Administraţie, precum şi principalele probleme cu care se confruntă unitatea spitalicească.

Constatările de la Spitalul Municipal Carei vor fi discutate într-o viitoare şedinţă a Colegiului Prefectural, la care vor fi invitaţi parlamentarii sătmăreni şi consilierii locali din Carei.În vederea implementării programului de guvernare în domeniul sănătăţii a Guvernului Ponta, astfel de vizite vor fi efectuate şi în alte unităţi spitaliceşti din judeţ.

Un Comentariu la "Vizită inopinată la Spitalul Municipal Carei a prefectului Eugeniu Avram şi senatorului Valer Marian"

  1. Nicu   31 ianuarie 2013 at 3:29 pm

    la carei domneste teroarea in spital de cand a venit menegereasa din satmar cu tot cu limba din pusta sustinuta de amicu jeno!
    nici macar un medic careian nu are voie sa faca parte din consilul de administratie si malpraxis…la greu!!!!! toti tac de frica!!!perfuzii incurcate,transfuzii puse la vecina de pat a celei vizate sau pierderea piciorului de o femeie tanara pentru tratament gresit sunt doar cateva perle din timpul conducerii tiranice a menegeresei care are o sustinatoare fara studii dar cu scoala de partid!

    Răspunde

Scrie un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.