Adrian Ştef și Dorel Coica au încercat gheaţa patinoarului artificial

patinoar1patinoar2patinoar3
Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Satu Mare, Adrian Ştef, primarul municipiului, reşedinţă de judeţ, dr. Dorel Coica, viceprimarii, dr. Radu Roca şi Marcela Papici, respectiv city-managerul, Dan Băbuţ au demonstrat în cursul după-amiezii de astăzi, 3 ianuarie, că se pricep şi la sportul cu patinele, nu numai la administraţie.

Aceştia au fost prezenţi, cu începere de la ora 16.00, pe patinoarul artificial amplasat pe platoul din faţa Muzeului Judeţean Satu Mare, pentru a-şi încerca măiestria pe gheaţă.

Vă reamintim că patinoarul va fi deschis până în data de 30 ianuarie 2013, după următorul program: de luni până joi în intervalul orar 11.00-20.00 iar în zilele de sâmbătă şi duminică, între orele 11.00 şi 22.00. Tarifele au rămas neschimbate faţă de anul trecut (2012). Astfel, contravaloarea unui bilet pentru adulţi este de 10 lei, însă copiii au de plătit doar 7 lei pentru a intra pe patinoar. Pe baza biletelor cumpărate, clienţii dispun gratuit de patine.

2 Comentarii la "Adrian Ştef și Dorel Coica au încercat gheaţa patinoarului artificial"

  1. Marius   4 ianuarie 2013 at 12:34 pm

    D-le primar Coica, da firma asta Atlantic NUOVA sau cum se chema, plateste ceva bani c ocupa un spatiu pe domeniul public, sau noi trebuie sa ne bucuram ca avem patinoar si de aia nu le cerem niciun ban, ca ei sa se imbogateasca, o firma care a pus un manager un ciocoflender care lucreaza pe l radio si fce karaoke la localul lui Mitica, pai domle primar e prea mult, prea facem cadouri asa…si fostul primar a mai facut cadou o parcare la Bud pt a-si ridica blocul.

    Răspunde
  2. nu e bine   7 ianuarie 2013 at 8:27 pm

    ei,ei…nu e bine domnu' ….

    Răspunde

Scrie un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.