Un bărbat a rămas fără un ochi după explozia unei petarde

ambulanta
În seara de Revelion, luni, 31 decembrie 2012, un bărbat de 54 de ani a ajuns la spital cu arsuri grave şi traumatisme la nivelul ochiului drept.  Potrivit medicilor, traumatismele suferite de către victimă au fost cauzate de explozia unei petarde. În urma accidentului, bărbatul a rămas cu ochiul drept perforat. Datorită gravităţii cazului, în cursul zilei de marţi, 2 ianuarie (2013), victima a fost transferată la Clinica de Oftalmologie din Cluj-Napoca.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Satu Mare, Constantin Demian, ne-a declarat că în noaptea dintre ani, au fost înregistrate un număr de 53 de cazuri care au necesitat intervenţie medicală. Cei mai mulţi pacienţi s-au prezentat la Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) cu probleme digestive dar au fost şi câţiva sătmăreni cu probleme cardiace, traumatisme şi victimele unor accidente rutiere. De asemenea, medicii au intervenit şi în cazul unor sătmăreni aflaţi în stare avansată de ebrietate dintre care un pacient a fost dus la spital în comă alcoolică.

În altă ordine de idei, în prima zi al Anului Nou, la SJU Satu Mare s-au născut trei băieţi, cu greutatea între 3,5 şi 4,2 kg.

Un Comentariu la "Un bărbat a rămas fără un ochi după explozia unei petarde"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.