Coco Bar în fruncea țării

coco-bar

Iată că se poate vorbi despre Satu Mare și altfel decât a fi confundați cu Baia Mare (de multe ori chiar aici la noi pe scene ce adună în fața lor mii de sătmăreni). Se poate se pare vorbi chiar mai mult decât frumos. Unde? Păi de exemplu în emisiunea ClubZone de la 1 Music Channel prezentată de  cunoscutul VJ Mircea Zara. Care a dat o fugă până în municipiu ca să vadă cum stă treaba cu ultimul club care s-a deschis la noi. V-ați prins bănuiesc din titlu că este vorba despre Coco Cafe & Lounge de pe strada Horia, numărul 9. Nu vă mai rămâne decât să vă convingeți de spusele noatre urmărind filmulețul de mai jos.

httpv://youtu.be/QuOa_MHpqTc

12 Comentarii la "Coco Bar în fruncea țării"

 1. Marius   23 decembrie 2012 at 3:05 pm

  Wow ce sa zic, un local mare cat o garsoniera cica e cel mai tare din Satmar. Si una venita din Medias la noi, in loc sa mearga in capitala, vine in satucul nostru si fac si PR pt clubul asta de care am auzit doar atunci cand l-a caftit ala pe subprefect. In rest, acolo se pare ca sunt toate fufele din Satmar, materialistele care vin cu amantii, sau iti etaleaza hainele cumparate din banii de la amanti.

  Răspunde
 2. badea gheorghe   23 decembrie 2012 at 4:01 pm

  da, ce sa zic, cred ca-i cel mai mic bar din tara

  Răspunde
 3. Radu   23 decembrie 2012 at 4:06 pm

  Toata lumea Vine daca platest !!! "… Care a dat o fugă până în municipiu ca să vadă cum stă treaba cu ultimul club care s-a deschis la noi…" Cica o fugit :)))))) acuma ori Bar ori club :)) eu zic garsoniera ! :)) in plus intra 50 de persoane poate nici atata si zici ca e ful :))))))))))))))))) hai sa fim serios si orcum toate lumea stie ca pentru bani si ursu dansseaza ! in momentul de fata VJ Mircea Zara !!!

  Răspunde
 4. Cris   23 decembrie 2012 at 6:57 pm

  E cel mai misto club din Satu Mare. Bravo Coco.

  Răspunde
 5. Mela   23 decembrie 2012 at 7:04 pm

  Sunteti niste frustrati voi astia de mai sus. Care probabil ca nu ati fost niciodata la un party la Coco. Probabil pentru ca sunteti prea burtosi sau prea chei si va e rusine sa intrati. Chiar sunt cele mai misto party-uri din oras.

  Răspunde
  • bbbb   23 decembrie 2012 at 9:24 pm

   Draga Mela,sa inteleg ca esti o obisnuita de-a baruletului cu pretentii de club???eu cred ca daca nu ai vazut sau nu ai fost intr-un club adevarat din marile orase,e normal sa spui ca e cel mai misto club..coco.In rest,numai bine!

   Răspunde
 6. Andra   23 decembrie 2012 at 7:20 pm

  Coco Bar rullz!!!!

  Răspunde
 7. coco rigo   23 decembrie 2012 at 10:10 pm

  asta e un partz de local =))))) vai de el!!

  Răspunde
 8. Mela   24 decembrie 2012 at 11:12 am

  Draga bbbb, am vazut si am fost si incluburi din cluj sau din timisoara. Coco e cel mai misto club din Satu Mare, nu a spus nimeni ca ar fi cel mai misto din tara. Si da, merg foarte des la Coco pentru ca ma simt foarte foarte bine. Mai bine decat in oricare dintre celelalte cluburi din Satu Mare.

  Răspunde
 9. XXX   24 decembrie 2012 at 11:15 am

  Ba baieti si fete. Club nu inseamna neaparat o sura plina de tarani care danseaza cum pare sa intelegeti uni dintre voi. Club inseamna atmosfera, inseamna oameni de un anumit tip care se aduna impreuna, etc.

  Răspunde
 10. boO   24 decembrie 2012 at 12:28 pm

  OMG. Ce zice doamna Boieru… e ciudat si orasul ca atare? Really? Brava fata. Pe de alta parte imi place omul asta "Poate ne mai civilizati si pe noi, pe bucuresteni". Bine zis.. am fost doar o singura data, nu ma mai duc altu':) Cat despre club, la noi in oras au tot aparut. nu prea au facut fata si s-au inchis. Daca intradevar e atat de misto, sper sa tina.

  Răspunde
 11. eryfree   25 decembrie 2012 at 3:27 pm

  aceasi oameni frecventeaza asemenea localuri ca si amu 10-15 ani. OLD MANS CLUB

  Răspunde

Scrie un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.