Eroii Revoluţiei, cinstiţi la Satu Mare (galerie foto)

eroirev-sm02eroirev-sm03eroirev-sm04 eroirev-sm05 eroirev-sm06 eroirev-sm07 eroirev-sm08 eroirev-sm09 eroirev-sm10 eroirev-sm11 eroirev-sm12 eroirev-sm13 eroirev-sm14 eroirev-sm15 eroirev-sm16 eroirev-sm17 eroirev-sm18 eroirev-sm19 eroirev-sm20 eroirev-sm21 eroirev-sm22
Cei şapte tineri sătmăreni care şi-au jertfit viaţa la Revoluţia din decembrie 1989, au fost cinstiţi astăzi, 22 decembrie. Mai trebuie amintit că, în zilele trecute, au fost depuse coroane şi la mormintele eroilor, în localităţile de unde aceştia provin. Astăzi au fost depuse coroane la placa comemorativă instalată pe Palatul Administrativ din Centrul Nou al municipiului Satu Mare.
La evenimentul omagial au participat atât oficialităţile din Satu Mare cât şi membrii familiilor eroilor sătmăreni care, în urmă cu 23 de ani şi-au jertfit viaţa pentru libertatea noastră. Tot cu această ocazie a avut loc şi un scurt Te-Deum, oficiat de către un sobor de preoţi în frunte cu protopul ortodox de Satu Mare, Ioan Socolan.

În memoria victimelor Revoluţiei din decembrie 1989 au depus coroane membrii familiilor eroilor căzuţi al Revoluţie, Instituţia Prefectului, Consiliul Judeţean Satu Mare, Primăria municipiului, reşedinţă de judeţ, reprezentanţii principalelor formaţiuni politice din Satu Mare, ai organizaţiilor cadrelor militare în rezervă şi veteranilor de război dar şi ai Ministerului Administraţiei şi Internelore.

Ceremonia s-a încheiat cu defilarea gărzii de onoare.

Un Comentariu la "Eroii Revoluţiei, cinstiţi la Satu Mare (galerie foto)"

  1. bilar   29 decembrie 2012 at 11:13 am

    Eroii Revoluţiei.
    Cine au fost eroii revolutiei 89 aia care au murit sau care au ramas in viata,cei care au murit au fost niste idioti prost si cei care au ramas in viata sant niste escroci lepre care traiesc din bani ststului si ocupa posturile in conducerea statului cu un venit de lux si scutit de toate taxe si impozite,astia sant comemorate in zilele de azi, bugetari nemernici si mortii prost care au pierdut viata ca bugetari de azi sa fie mai bogati (milionari) si sclavi sa fie mai nenorociti.

    Răspunde

Scrie un comentariu