Liderii politici sătmăreni au votat


Cele 334 de secţii de votare din judeţul Satu Mare au fost deschise în această dimineaţă la ora 07.00. În cursul scrutinului de astăzi, 10 decembrie, în judeţul Satu Mare sunt aştepţitaţi la urne 316.578 de alegători.

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Satu Mare, Mircea Govor a votat la ora 09.00, la secţia amenajată în incinta Şcolii nr. 10 de pe strada Ana Ipătescu. „Am votat pentru normalitate, pentru democraţie şi pentru un viitor mai bun”, a declarat Govor la ieşirea din secţia de votare.

Candidatul UDMR pentru Camera Deputaţilor în Colegiul 5, Gabor Kereskenyi, a votat la ora 09.30 la Grădiniţa nr. 15 de pe Bulevardul Unirii nr. 9. „Avem un program politic bine pus la punct. Avem o echipă competentă şi dorim să lucrăm pentru binele judeţului Satu Mare”, a declarat Kereskenyi.

Primarul municipiului, reşedinţă de judeţ, dr. Dorel Coica şi-a exercitat dreptul la vot la sediul Asociaţiei Judeţene de Fotbal de pe Bulevardul Unirii nr. 95, însoţit de familie, de candidatul USL în Colegiul 5 pentru Camera Deputaţilor, Ciprian Ardelean şi de consilierul local din partea Uniunii Social Liberale, profesorul Ioan Pop. „Avem mari aşteptări de la noi parlamentari. Având deputaţi şi senatori în noul Parlament al României, judeţul şi municipiul Satu Mare se vor putea dezvolta. Cer de la viitorii parlamentari să facă legi în beneficiul populaţiei”, a declarat Coica.

Senatorul social-democrat Valer Marian şi candidatul USL pentru un nou mandat de parlamenmtar şi-a exercitat dreptul la vot la Şcoala Avram Iancu din Mocro 16. „Am votat pentru normalitate, competenţă, dreptate până la capăt, în favoarea celor mulţi şi jigniţi. Sper ca sătmărenii să se prezinte astăzi la urne pentru a-şi exercita acest drept câştigat cu mai bine de două decenii în urmă”, a declarat Valer Marian.

La aceeaşi secţie şi-a exercitat dreptul la vot şi candidatul USL pentru Camera Deputaţilor în Colegiul 3, Octavian Petric. „Eu candidez pentru prima dată pentru un mandat de deputat. Am votat pentru un parlament care să conlucreze strâns cu administraţia publică locală sătmăreană”, a declarat Petric.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.