Femeile din PSD au împărţit cadouri de Moş Nicolae


Organizaţia de Femei a Partidului Social Democrat Satu Mare a împărţit astăzi, 5 decembrie, cadouri copiilor de la Casa de tip familial “Alexandra” din Amaţi şi copiilor de la Centru Maternal “Lorena”. Acţiunea a început la sediul USL, unde femeile din PSD le-au oferit pachete cu dulciuri, sucuri, fructe şi jucării la şase familii nevoiaşe cu 15 copii din cadrul Casei de tip familial “Alexandra” din Amaţi. Copiii au mulţumit Moşului şi, în semn de mulţumire, au colindat. În mijlocul copiilor s-au aflat preşedinta Organizaţiei Judeţene de Femei a PSD, Paula Mare, preşedinta Organizaţiei Municipale de Femei a PSD, Eugenia Ardelean, dar şi consilierul judeţean Ciprian Ardelean, candidat USL în Colegiul 5 pentru Camera Deputaţilor şi alţi membri marcanţi ai organizaţiei.

“Data de 6 decembrie este una specială pentru copii şi am considerat că este normal să le facem mici bucurii copiilor. Aceştia sunt mereu pe primul plan pentru noi şi ne-am dorit ca Moş Nicolae să aducă măcar un zâmbet pentru fiecare dintre ei”, a declarat Paula Mare.

Acţiunea a continuat la Centrul Maternal “Lorena”, unde femeile din PSD au oferit beneficiarilor centrului, celor 12 copii şi mamelor lor, dulciuri şi îmbrăcăminte.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.