215 litri de alcool ascunşi podeaua unei mașini

Poliţiştii de frontieră au descoperit în podeaua unui autoturism condus de un cetăţean maghiar, într-un locaş special amenajat, 215 litri de alcool.

Miercuri, 28 noiembrie, polițiștii de frontieră sătmăreni au desfășurat o acțiune pe linia combaterii traficului cu bunuri accizabile.

Astfel, în jurul orei 20.00, pe raza localităţii Doba, a fost oprit pentru control un autoturism marca Hyundai, înmatriculat în Ungaria. Mașina era condusă de cetățeanul maghiar Zsolt P., în vârstă de 40 de ani. Existând suspiciuni că persoana ar transporta bunuri accizabile, autoturismul şi persoana în cauză au fost conduse la sediul STPF Satu Mare în vederea efectuării unui control amănunţit.

Cu această ocazie a fost descoperită, ascunsă într-un locaş special amenajat în podeaua maşinii, o cantitate însemnată de alcool. În urma inventarierii acesteia a rezultat cantitatea de 215 litri de alcool cu o concentrație de 95%.
Conducătorul auto a declarat că băutura a primit-o de la un cetățean din municipiul Satu Mare pentru a o transporta în localitatea Carei.

Acum șoferul este cercetat pentru evaziune fiscală și deținerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării.

Alcoolul și autoturismul în valoare de aproximativ 13.500 lei au fost ridicate de polițiștii de frontieră pentru continuarea cercetărilor.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.