Olimpia Satu Mare-FCM Turda: 4-1



Olimpia Satu Mare şi-a încheiat astăzi, 24 noiembrie, seria meciurilor oficiale din turul campionatului cu o victorie în partida jucată în compania codaşei clasamentului, FCM Turda. Meciul a avut loc pe teren propriu, cu începere de la ora 14.00.

Primul gol al partidei a fost marcat de Dragoş în minutul 12 reuşind să aducă echipa antrenată de Tibi Csik şi Ioan Dragomir în avantaj. Scorul a crescut la 2 la 0 în minutul 32, după golul înscris de Hanus. În minutul 56 al partidei, Marinaş este cel care trimite balonul în poarta adversarilor crescând diferenţa la trei goluri.

Apoi, în minutul 77, FCM Turda reuşeşte să reducă din avantajul gazdelor, printr-un gol marcat din pennalty de către Morar. Cu doar şase minute înainte de finalul partidei, Micaş îl execută pe portarul adversarilor stabilind astfel scorul final al meciului: Olimpia Satu Mare – FCM Turda 4-1.

Potrivit unor informaţii se pregătesc schimbări în sânul echipei. Potrivit city managrerului Dan Băbuţ, acum la final de tur se va trage linie pentru a vedea ce s-a realizat şi ce nu a fost îndeplinit în acest sezon. Cu toate că evoluţia echipei lasă mult de dorit, Băbuţ a declarat că principalul obiectiv rămâne promovarea în Liga a II-a.

De asemenea, se are în vedere aducerea unor jucători noi pentru întărirea echipei. Este vorba despre 3 sau 4 cadeţi şi 2-3 seniori din Liga a II-a şi poate unul din Liga I. În ceea ce priveşte soarta antrenorului Tibi Csik, Dan Băbuţ a subliniat faptul că nu este vina antrenorului dacă jucătorii nu şi-au făcut treaba şi probabil că acesta va rămâne pe banca tehnică însă totul va fi supus unei analize temeinice în cadrul Consiliului de Administraţie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.