PPDD Satu Mare campioni la afișe lipite ilegalDupă ce în urmă cu câteva zile primarul municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica, a atras atenţia partidelor politice să-şi promoveze candidaţii prin afişe şi bannere doar în locurile aprobate de către instituţia pe care o conduce, în cursul zilei de astăzi, 14 noiembrie, edilul Sătmarului, a avut o întâlnire şi cu reprezentanţii formaţiunilor politice, cerându-le să adune „afişele lipite pe toţi pereţii şi copacii din oraş”.

La întâlnirea care a avut loc în sala de şedinţe a Consiliului Local Satu Mare au participat reprezentanţi ai USL, PP-DD, PD-L, UDMR şi FDGR. Primarul Coica i-a reamintit reprezentantului PP-DD Satu Mare prezent la întâlnire despre obligaţia pe care o au pentru a strânge afişele lipite în locurile neautorizate atrăgându-i atenţia că în caz contrar Primăria va trimite o echipă pe teren care să facă curăţenie în oraş iar ulterior vor primi şi facturile aferente. Pentru a ieşi basma-curată şi pentru a-şi salva (cât de cât) şi partidul de acest aspect negativ semnalat de altfel, zilele trecute şi în presa locală, reprezentantul PP-DD Satu Mare, Silviu Raţ, a declarat că „iniţiativa de lipire a afişelor în locurile neautorizate nu a venit din partea conducerii partidului ci aparţine staff-ului candidatului în Colegiul 1 Senat, Nicolae Ciorbă”. Mai mult decât atât cel băgat la înaintare de către PP-DD-işti cataloghează umplerea oraşului cu afişele candidaţilor lor, ca pe un exces de zel al tinerilor.

Pentru a căuta o cale de împăciuire şi pentru a mai şterge din vină, PP-DD-istul a declarat că sunt pregătiţi să planteze puieţi într-un loc stabilit de Primărie pentru a mai repara din răul pe care l-au făcut.

De asemenea, dr. Dorel Coica a semnalat şi un loc de afişaj neautorizat de Primărie, unde candidatul ARD în Colegiul 2 pentru Camera Deputaţilor, Sergiu Băbăşan şi-a lipit afişul şi anume … pe toaleta publică din piaţa din Micro 17.

„Formaţiunile politice au timp până mâine (15 noiembrie) să facă curăţenie în locurile neautorizate de Primărie pentru afişaj electoral. În caz contrar trecem la sancţiuni”, a declarat primarul Dorel Coica.

 

4 Comentarii la "PPDD Satu Mare campioni la afișe lipite ilegal"

 1. marcel   14 noiembrie 2012 at 4:39 pm

  :)))ppdd-rulzzzz, chiar sunt de tot rasul, ce legatura au puietii cu lipitul ilegal de afise

  Răspunde
  • maria   15 noiembrie 2012 at 8:13 pm

   de ras va faceti voi usl sau ard vedetiva barna in ochi vostri nu vedeti gozul la altul macar ei au bunul simt voi?

   Răspunde
 2. ralu   15 noiembrie 2012 at 11:21 am

  fratii elodiei intra in lupta cu masuri gretoase si impertinente .
  unu se vrea deputat de codru desi e din carei da acolo e cunoscut ca mafiot de a trebuit sa plece din tara ani de zile pe adriatica ca sa uite lumea de el ; acum arunca in lupta un copil infiat cu care isi face campanie…jeg

  Răspunde
  • maria   15 noiembrie 2012 at 8:10 pm

   de ce nu va vedeti voi jegurile de usl care in mai mult de 20 de ani au distrus toata tara rusine sa va fie se vede ca va merge bine in romania in shimb noua nu ca stam departe de tara de 12 ani escroci ce santeti voi si usl sau ard mai nou

   Răspunde

Scrie un comentariu