Suspecţi în cazul comiterii unei tâlhării reţinuţi de poliţişti

Două persoane suspectate de comiterea infracţiunii de tâlhărie asupra unei localnice de 71 de ani, din Bicău, au fost reţinute de poliţiştii Secţiei 1 Valea Vinului Poliţie Rurală, fiind încarcerate în Arestul Inspectoratului.

Luni, 12 noiembrie, prin intermediul unui apel „112” recepţionat la ora 21.00, o localnică în vârstă de 71 de ani, din Bicău, a sesizat Poliţia, reclamând că a fost victima unei tâlhării. Poliţiştii Secţiei 1 Valea Vinului Poliţie Rurală s-au deplasat de îndată la faţa locului, demarând ancheta şi reuşind în scurt timp identificarea şi reţinerea suspecţilor. Este vorba despre doi tineri de 16 şi 21 de ani, din aceeaşi localitate.

Oamenii legii au stabilit că în timp ce bărbatul de 21 de ani asigura paza locului faptei, minora de 16 ani a pătruns în locuinţa femeii şi, pulverizând cu o substanţă lacrimogenă, a sustras patru pachete de ţigări, în valoare de 40 lei.

Fapta comisă de cei doi suspecţi, J.A., de 16 ani, şi Eduard K., de 21 de ani, întruneşte elementele constitutive ale infracţiunii de tâlhărie, aceştia fiind reţinuţi pentru 24 de ore şi ulterior prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare cu propunere de arestare preventivă.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.