Examen de promovare a personalului contractual din creşe pe 17 decembrie

Serviciul Public de Asistenţă Socială (SPAS), cu sediul în Satu Mare, str. Ilişeşti nr. 4, organizează examen de promovare în gradul profesional imediat superior celui deţinut a personalului contractual din cadrul Centrului Creşe în Sistem Public şi a Creşei Sociale “Prichindel”, în data de 17 decembrie, ora 10.00, proba scrisă şi în data de 19 decembrie, ora 10.00, proba interviu.

Pentru a participa la acest examen, personalul contractual trebuie să îndeplinească următoarele condiţii: să aibă cel puţin 3 ani vechime în gradul profesional din care promovează, să fi obţinut calificativul “ foarte bine” la evaluarea anuală a performanţelor profesionale individuale cel puţin de două ori în ultimii 3 ani şi să nu aibă în cazierul administrativ o sancţiune disciplinară neradiată.

Dosarul candidaţilor la examenul de promovare în gradul profesional imediat superior celui deţinut se depune până la data de 29 noiembrie 2012 inclusiv, la secretarul Comisiei de examinare, camera 18. Candidaţii trebuie să depună următoarele acte: adeverinţă eliberată de Biroul Resurse Umane Salarizare în vederea atestării vechimii în gradul profesional din care promovează, copii de pe rapoartele de evaluare a performanţelor profesionale individuale din ultimii 3 ani şi formularul de înscriere pus la dispoziţie de secretarul Comisiei de examinare.

În continuare vă prezentăm bibliografia cerută pentru acest examen:

Legea 215/2001/R a administraţiei publice locale, cu modificările şi completările ulterioare

Legea 477/2004 privind Codul de conduită al personalului contractual din autorităţile şi instituţiile publice cu modificările şi completările ulterioare
Legea 263/2007 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea creşelor

Curiculum pentru educaţia timpurie a copiilor cu vârsta cuprinsă între naştere şi 6/7 ani – secţiunea Curiculum pentru educaţia timpurie a copiilor cu vârsta cuprinsă între naştere şi 3 ani.

Relaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon: 0261- 750375.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.