USL şi-a lansat candidaţii pentru alegerile parlamentare (galerie foto)


Într-un cadru festiv şi în faţa unei săli arhipline, Uniunea Social Liberală (USL) Satu Mare, şi-a lansat astăzi, 9 noiembrie, candidaţii la alegerile parlamentare care se vor desfăşura pe data de 9 decembrie 2012. Evenimentul a avut loc cu începere de la ora 16.00, în sala de concerte a Filarmonicii „Dinu Lipatti” Satu Mare. Gazdele evenimentului au fost liderii USL, preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef şi primarul municipiului, reşedinţă de judeţ, dr. Dorel Coica.

Sute de membrii ai USL Satu Mare, directori de instituţii, primari şi viceprimari din judeţ dar şi simpatizanţi ai Uniunii Social Liberale au participat la lansarea celor şapte candidaţi la alegerile parlamentare din luna decembrie al acestui an. La urcarea pe scenă aceştia au fost primiţi în aplauzele sălii.

Evenimentul a debutat cu intonarea Imnului de Stat al României după care, cele două gazde ale evenimentului au prezentat rând pe rând candidaţii în cele cinci colegii pentru Camera Deputaţilor şi cele două colegii pentru Senatul României. „În vara acestui an, la alegerile locale am demonstrat că suntem o forţă. Vă cer ca pe 9 decembrie să mergem la urne şi să le dăm votul acestor oameni care vor lupta pentru binele acestui judeţ şi al ţării”, a declarat în luarea de cuvânt dr. Dorel Coica.

„Sunt mândru că fac parte din această echipă. Avem o echipă alcătuită din candidaţi cu o structură morală extraordinară. Este o echipă alcătuită din profesionişti, care au acumulat experienţă atât în administraţia publică locală cât şi în marea politică, în parlamentul României”, a declarat Candidatul USL în Colegiul 1 Oaş, Nicolae Bura.

În luarea de cuvânt ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Ovidiu Silaghi, candidat în Colegiul 2 pentru Camera Deputaţilor le-a cerut sătmărenilor să „veniţi alături de noi şi votaţi-ne pentru ca să avem cât mai mulţi reprezentanţi în Parlamentul României. Votaţi-ne să avem un Satu Mare puternic reprezentat în capitala ţării”.

Octavian Petric, candidatul în Colegiul 3 pentru Camera Deputaţilor s-a caracterizat spunând că „sunt un om onest. Nu promit niciodată ceea ce nu pot să fac şi fac întotdeauna ceea ce promit”.
Viorel Buda, candidatul USL în Colegiul 4 pentru Camera Deputaţilor a declarat că în Parlamentul României este nevoie de fiecare dintre candidaţii aflaţi de faţă, deoarece toţi sunt oameni profesionişti şi de o probitate morală ireproşabilă.

Candidatul în Colegiul 5 pentru Camera Deputaţilor, Claudiu Ardelean, spune că „Satu Mare trebuie mai mult văzut pe harta ţării şi eu, prin puterile mele voi contribui la acest lucru”.

Senatorul Valer Marian, candidatul USL pentru un nou mandat în Colegiul 1 Senat a declarat în luarea de cuvânt că „9 decembrie 2012 reprezintă ultima încercare electorală din acest an, pe care l-am intitulat simbolic „Anul victoriei”. Este cea mai importantă încercare, atunci se va decide viitorul României pentru următorii 4 ani. Este data la care cetăţenii acestei ţări vor putea da un răspuns fostei guvernări PDL-UDMR. A venit vremea ca la 9 decembrie cetăţenii să facă dreptate la urne”.

Acad. dr. Virgil Enătescu, făcând referire la guvernarea portocalie şi la greşelile făcute de către aceasta a declarat că „m-am săturat să mai fiu condus de proşti”. Psihiatrul sătmărean este de părere că echipa din care face parte va câştiga detaşat alegerile parlamentare din 9 decembrie.

După luările de cuvânt ale candidaţilor, pe scenă au urcat pentru ai încuraja pe cei care pornesc în bătălia electorală, vicepreşedintele CJ Satu Mare, Mircea Govor, preşedintele UNPR Satu Mare, Ioan Opriş, preşedintele Organizaţiei Judeţene de Femei a PSD Satu Mare, dr. Paula Mare, viceprimarul municipiului, reşedinţă de judeţ, Marcela Papici dar şi consilierul local, profesorul Ioan Pop, directorul Colegiului Naţional „Mihai Eminescu”.

Un Comentariu la "USL şi-a lansat candidaţii pentru alegerile parlamentare (galerie foto)"

  1. Prunita Vasile   10 noiembrie 2012 at 11:54 am

    o echipa foarte buna ….Traiasca USL-ul !

    Răspunde

Scrie un comentariu