Concert de binefacere – ”Un milion de stele”

Vineri, 12 octombrie, începând cu ora 18.00, pe Aleea Coposu va avea loc concertul de binefacere ”Un milion de stele” a Organizaţiei ”Caritas” Satu Mare. Scopul evenimentului este sprijinirea serviciilor oferite de centrele de îngrijire la domiciliu.

În cadrul concertului vor urca pe scenă percuționiștii Cserey Csaba şi Balogh Feri dar și ”Opus 4” cu melodii evergreen. Toţi cei care doresc să sprijine munca centrelor de îngrijire la domiciliu o pot face cumpărând bilete de tombolă începând cu 3 octombrie la sediul ”Caritas” din Piaţa Libertăţii nr. 20 şi la faţa locului. Preţul unui bilet este 20 de lei.

Premiile sunt următoarele: trei abonamente ”Fitness” oferite de ”Primagym”, o cină pentru două persoane oferită de Restaurantul ”Al Capone”, un tuns şi coafat oferit de coaforul ”Verdes Kitty” și o manichiură oferită de Hail Gabriella (manichiuristă).

Firma ”Autonet” va expune şi va pune la licitaţie lucrările studenţilor de la Facultatea de Arte Plastice din Cluj-Napoca, confecţionate din piese de schimb. La faţa locului se vor putea fi achiziţionate lumânări (simbolul acestui eveniment) şi se vor putea face donaţii directe.

Cele nouă centre de îngrijire la domiciliu oferă servicii pe aria a 14 localităţi. Anual aceste centre îngrijesc peste 900 de persoane.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.