Ovidiu Mureșan este candidatul tinerilor democrat-liberali sătmăreni, pentru Camera Deputaților

Tinerii democrat-liberali sătmăreni susțin candidatura avocatului Ovidiu Kalman Mureșan(foto dreapta) pentru Camera Deputaților în Colegiu 5, în cadrul alegerilor parlamentare din 9 decembrie al acestui an. Anunțul a fost făcut astăzi, 3 octombrie, în cadrul unei conferințe de presă organizate la sediul PD-L.

La întâlnirea cu presa au fost prezenți vicepreședintele democrat-liberal de la nivel național și în același timp candidatul PD-L Satu Mare pentru Camera Deputaților pe Colegiul nr. 1 Oaș, Andreea Paul, președintele organizației județene a PD-L Satu Mare, Claudiu Ardelean, președintele organizației județene de tineret a PD-L Satu Mare, Adrian Cozma, avocatul Ovidiu Mureșan, prim-vicepreședinte în cadrul organizației municipale de tineret și vicepreședintele organizației județene a partidului dar și reprezentanți ai BPJ din cadrul OT-PD-L Satu Mare.

”Pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie, vom susține un candidat din partea organizației de tineret. Hotărârea a fost luată în ședința de astăzi (3 octombrie) a BPJ din cadrul organizației județene de tineret. Noi îl susținem pe Ovidiu Mureșan, care va candida, potrivit propunerii noastre pe Colegiul 5. Vreau să vă spun că vom duce o campanie a bunului simț, o campanie corectă și în care vom încerca să convingem electoratul cu eleganță și diplomație”, a declarat Cozma.

În luarea de cuvânt, după ce a elogiat tinerețea spunând că aceasta ”nu este o vârstă ci un concept aspirațional”, Andreea Paul a declarat, referindu-se la perioada în care PD-L a fost la guvernare că ”chiar dacă uneori au fost greșeli și erori, am făcut ceea ce trebuia în cei 5 ani de guvernare. În schimb USL, în cinci luni de zile a făcut doar rău acestei țări. Nu pot să caracterizez în alt mod guvernarea USL decât: ziua și beleaua”.

Ovidiu Mureșan a declarat că ”în campania care va urma îmi revine sarcina să reprezint un partid, o alianță ce și-a propus să promoveze tinerețea și competența. Doresc o campanie corectă, bazată pe bun simț”.

Potrivit celor declarate de Ardelean, ceilalți candidați vor fi stabiliți în cadrul ședinței BPJ de joi, 4 octombrie. ”Toate colegiile vor fi acoperite însă mai rămâne de stabilit un singur lucru. Care este colegiul pe care va candida reprezentantul Forței Civice. Însă în cursul zilei de mâine, vom stabili cu certitudine și acest lucru”.

Ovidiu Kalman Mureșan are 30 de ani, de profesie este avocat și este necăsătorit. Și-a terminat studiile la Facultatea de Drept din Cluj-Napoca, în 2005. Din 2008 este membru al PD-L iar în prezent este prim-vicepreședinte în cadrul organizației municipale de tineret a PDL Satu Mare și vicepreședinte la organizația județeană.

7 Comentarii la "Ovidiu Mureșan este candidatul tinerilor democrat-liberali sătmăreni, pentru Camera Deputaților"

 1. cristi   3 octombrie 2012 at 6:10 pm

  din pacate, la Satu Mare Forta Civica este a…. USL-ului! Deci PDL-ul mai da un colegiu lui Govor si ai lui !

  Răspunde
 2. Kami   4 octombrie 2012 at 8:38 am

  Colegiul 5 este al UDMR-ului 100%, cristi. Aici ai cam incurcat borcanele. Legat de Forta civica ai dreptate. Nevasta presedintelui de la SM este director bine mersi la ITM si acolo va si ramane ca cica ar fi mare pnl-ista.

  Răspunde
 3. Andrei S   4 octombrie 2012 at 8:39 am

  Senzational, extraordinar si in direct PDL au lansat un tanar pe colegiul unde niciun roman nu are nicio sansa. Ce mare branza stirea asta?

  Răspunde
 4. Smith   4 octombrie 2012 at 8:44 am

  Mereti ma pdl-istilor si va culcati. Uitati-va la voi in ce hal aratati. Unde vis- directorii aia tineri pe care ia-ti pus? Aia de ce nu apar in poza asta?

  Răspunde
 5. tornn   4 octombrie 2012 at 6:44 pm

  degeaba va trageti in chipuri si va afisati ranjetele largi pe tot locul….ca nici dracu nu va mai voteaza

  Răspunde
 6. juice   4 octombrie 2012 at 6:44 pm

  yeeppp :)))))))))))))))))))

  Răspunde
 7. junior   4 octombrie 2012 at 6:51 pm

  o mai ca multi sunteti hahahahaha

  Răspunde

Scrie un comentariu