Adrian Marc s-a înscris în PNL

Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Satu Mare, Adrian Marc, a trecut la liberali. Anunţul a fost făcut astăzi, 30 septembrie, în cadrul unei conferinţe de presă organizate la sediul PNL.

La întâlnirea cu ziariştii au fost prezenţi ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Ovidiu Silaghi, preşedintele Organizaţiei Judeţene a PNL Satu Mare, managerul SJU, Adrian Marc şi preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Satu Mare, Adrian Ştef.

În luarea de cuvânt, Adrian Marc a declarat că „în urma discuţiilor pe care le-am avut cu domnii şi doamnele din PNL Satu Mare am luat decizia de a ieşi din UDMR şi de a mă înscrie în PNL. Este o decizie majoră pe care am luat-o în nume propriu şi nu am fost constrâns de nimeni. Mă bucur că aici am găsit o echipă dinamică alcătuită din oameni care ştiu ce vor şi cu care se poate colabora. Sper să nu dezamăgesc prin activitatea mea profesională”.

Ministrul Silaghi a salutat decizia magerului SJU Satu Mare de a se alătura echipei liberale spunând că „Adrian Marc, prin profesionalismul de care a dat dovadă până în prezent va contribui la întărirea rândurilor partidului nostru”.

În scurta caracterizare a parcursului profesional al lui Marc, Adrian Ştef a declarat că „domnul manager al Spitalului Judeţean şi-a dovedit profesionalismul atât ca director la Protecţia Copilului cât şi în funcţia de manager al SJU Satu Mare. Realizările din ultima vreme de la Spitalul Judeţean sunt evidente, vorbesc de la sine, iar dezvoltarea acestui aşezământ de sănătate va continua pentru ca sătmărenii suferinzi să beneficieze de cele mai bune condiţii şi de cele mai performante servicii medicale”.

12 Comentarii la "Adrian Marc s-a înscris în PNL"

 1. ULIUL   30 septembrie 2012 at 5:24 pm

  DE LA UDMR, LA PNL… PFOI…DE CE SUNT IN STARE UNII OAMENI SA-SI PASTREZE FUNCTIILE! DAR, NICI N-ARE CE FACE IN FATA TAVALUGULUI USL-IST CARE, DUPA CUM SE VEDE CALCA TOTUL IN PICIOARE.
  NUMAI CA, POLITICA-I ROTUNDA… SPER, CA OPOITIA ACTUALA SA VADA SI SA TINA MINTE!

  Răspunde
 2. trefla   1 octombrie 2012 at 1:37 pm

  aiaiai, mno buna treaba

  Răspunde
 3. Scufita Rosie   1 octombrie 2012 at 1:38 pm

  suntem o tara de traseisti, lingai, pupincuristi, vai de noi

  Răspunde
 4. pandativ   1 octombrie 2012 at 1:41 pm

  vai de noi si-a noastre oi… : ))))))))))))

  Răspunde
 5. baba novac   1 octombrie 2012 at 2:22 pm

  curve, curve si iar curve….

  Răspunde
 6. iabadabaduu   1 octombrie 2012 at 3:17 pm

  De la cravata verde am ajuns la cravata galbena, hmm…

  Răspunde
 7. motanu   1 octombrie 2012 at 7:56 pm

  mi se pare mie sau Pnl-ul seamana mai degraba cu un cos de gunoi, decat cu un partid?

  Răspunde
 8. lolypop   1 octombrie 2012 at 7:59 pm

  Am o intrebare intrebatoare catre astia de la PNL si anuma : voi nu aveti oameni cu care sa defilati de ii tot luati pe toti traseistii?????

  Răspunde
 9. ANDRE   1 octombrie 2012 at 8:01 pm

  BINE SPUS MOTANU

  Răspunde
 10. MATRIX   1 octombrie 2012 at 10:35 pm

  asa se pierd alegeri!cine dracu mai voteaza oamenii care au guvernat in ultimii ani si care au facut atata rau?chiar nu gasesc pnl-isti alti oameni ?cat a costat acest transfer?

  Răspunde
 11. Harasel   2 octombrie 2012 at 12:07 am

  Mi-e scarba…

  Răspunde
 12. fogoros iovan   5 noiembrie 2013 at 1:33 pm

  esti linga a lui stes adriane ca sa nu pierz funtia ca meneger dar esti ponar eu te stiu ca tu ajuta baieti de cind fete

  Răspunde

Scrie un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.