Încă o amânare în procesul lui Godîncă

Aşa cum era de intuit, după o pauză lungă „cât o vară”, la procesul de astăzi, 24 septembrie, a şefului sectorului Satu Mare a SC Transgaz SA, Dumitru Godîncă şi al angajatului aceleiaşi societăţi, Ioan Paul, instanţa a hotărât să amâne cauza pentru un nou termen cu toate că era programată audierea celor doi inculpaţi. Motivul amânării? De la proces a lipsit apărătorul lui Ioan Paul, avocatul Cristinel Groza.

Vă reamintim că, la finalul şedinţei din data de 11 iunie, Cristinel Groza a fost cel care a solicitat ca până la următorul termen stabilit de către instanţă pentru audierea inculpaţilor, înregistrările efectuate de DNA să ajungă pe suport magnetic şi în mâinile apărătorilor pentru a putea fi studiate. Data fixată pentru următoarea şedinţă a fost de 25 iunie.

Însă, la acel termen, la solicitarea lui Dan Şuta, apărătorul lui Dumitru Godîncă, preşedintele de şedinţă a recurs la o nouă amânare. În soluţia oficială dată de acesta se arată că încuviinţează cererea formulată de către apărătorul inculpatului Dumitru Godîncă. Potrivit solicitării lui Şuta, avocaţii au nevoie de timp pentru a putea audia înregistrările convorbirilor telefonice interceptate de DNA şi doar după aceea se poate trece la audierea inculpaţilor. Însă la termenul de astăzi Cristinel Groza a lipsit astfel că, preşedintele de şedinţă a fixat un nou termen şi anume, pe data de 8 octombrie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.