Consilierii au votat toate punctele de pe ordinea de zi a şedinţei de astăzi

Şedinţa de astăzi, 30 august, a Consiliului Local (CL) Satu Mare a început cu un gest lăudabil venit din partea primarului municipiului, reşedinţă de judeţ, dr. Dorel Coica. Acesta i-a oferit un buchet de flori viceprimarului Marcela Papici care îşi sărbătoreşte astăzi ziua de naştere.

În continuare consilierii au votat toate punctele de pe ordinea de zi. Astfel, aleşii locali au aprobat criteriile pentru stabilirea ordinii de prioritate în soluţionarea cererilor de locuinţe şi în repartizarea locuinţelor pentru tineri, destinate închirierii dar şi darea în folosinţă gratuită a centralei termice din Carpaţi I, către Protopopiatul Greco Catolic Satu Mare. La acest punct, consilierul Adrian Albu a declarat că în viitor ar trebui gândită o altă strategie legată de atribuirea acestor centrale termice dezafectate. „Poate că am putea să le vindem şi nu doar să le dăm aşa de pomană. Dacă le-am vinde am face şi ceva bani pentru bugetul local”, a declarat Albu.

Tot în şedinţa de astăzi, s-a aprobat consumul lunar de carburanţi pentru autoutilitara şi mopedele aflate în dotarea Primăriei. Astfel, s-a stabilit o limită de 150 de litri de carburanţi pentru autoutilitară şi 20 de litri pentru motoscuter.

Evenimentul „Zilele Culturale Partium” a devenit subiect de dispută la finalul şedinţei de astăzi. Edilul-şef al Sătmarului susţine că acest eveniment a fost susţinut financiar de CL şi de Consiliul Judeţean (CJ) însă pe bannerele de promovare apărea doar UDMR. „Nu spuneam nimic dacă evenimentul ar fi fost susţinut din bani privaţi. Dar sprijinul financiar a fost asigurat de CL şi CJ”, a declarat dr. Coica.

Consilierii UDMR-işti au declarat că evenimentul a fost organizat de partidul pe care îl reprezintă care, este o organizaţie non profit însă s-a menţionat peste tot că sprijinul financiar a venit din partea CL şi CJ împreună cu sponsorii care au contribuit la buna desfăşurare a ediţiei din acest an a „Zilelor Culturale Partium”.

8 Comentarii la "Consilierii au votat toate punctele de pe ordinea de zi a şedinţei de astăzi"

 1. Iulian   30 august 2012 at 9:15 pm

  La multi ani doamna viceprimar!!!!

  Răspunde
 2. caralio   30 august 2012 at 9:16 pm

  bine ca tot pe unguri ii sprijiniti cu bani

  Răspunde
 3. Geta   30 august 2012 at 9:21 pm

  Sa aveti parte de multi ani, sanatosi si plini de impliniri doamna Marcela.

  Răspunde
 4. Micky   30 august 2012 at 9:22 pm

  Buna ideea domnului Albu

  Răspunde
 5. dada   30 august 2012 at 9:34 pm

  buna ideea ce-i drept , dar nici sa nu puna mana unul altul pe ele , la bani marunti

  Răspunde
 6. Anturia   30 august 2012 at 10:17 pm

  bine punctat ''dada''

  Răspunde
 7. emilia   30 august 2012 at 10:29 pm

  la multi ani doamna Papici!

  Răspunde
 8. remus   31 august 2012 at 11:23 am

  numa 20 de litri la moped; putin foarte putin!

  Răspunde

Scrie un comentariu